Κλήση
Χάρτης
2410 555689 - 2310 260986 - 210 2841001
6949 248499 - 6971 505677
 

Blogging time!

Διάβασε ενδιαφέροντα άρθρα για τα ταξίδια σου και όχι μόνο!

Λατρεμένοι ήρωες, παραμύθια και όνειρα που γίνονται πραγματικότητα είναι μόνο η αρχή για όσα πρόκειται να ζήσετε στα πιο παιχνιδιάρικα πάρκα αναψυχής.

Δεν γίνεται να μην ενθουσιαστείτε με τα αξιοθέατα του Λονδίνου. Δείτε το Λονδίνο από ψηλά στο London’s Eye, συναντήστε μια διασημότητα στο Madame Tussauds, περιεργαστείτε μερικούς από τους πολυτιμότερους θησαυρούς του κόσμου στο Βρετανικό Μουσείο, ή έλατε πρόσωπο με πρόσωπο με δεινοσαύρους στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Το Βερολίνο αποτελεί μία κοσμοπολίτικη και αρκετά οικονομική πρόταση για ένα ταξιδάκι. Επισκεφτείτε τα τουριστικά αξιοθέατα και κάντε τη βόλτα σας στην πόλη, by night, απολαμβάνοντας ποτό, φαγητό και χορό με… γερμανική υπογραφή.

Σας παρουσιάζουμε το top 10 των πόλεων, σύμφωνα με τον οργανισμό European Consumers Choice, ο οποίος επιβραβεύει τους καλύτερους προορισμούς για διακοπές στην Ευρώπη, μέσα από τα ετήσια στοιχεία της Eurostat και τις επαγγελματικές συμβουλές εμπειρογνώμων.

Η Ρόδος συνδυάζει αρμονικά το μεσαιωνικό με το παραδοσιακό στοιχείο, τις δαντελένιες παραλίες με τα πευκόφυτα βουνά, ορεινά χωριά με παραθαλάσσιους οικισμούς, αρχαιολογικούς χώρους, μεσαιωνικά μνημεία και κοσμοπολίτικα τουριστικά θέρετρα με παραδοσιακά καταλύματα σχηματίζοντας έναν ασυναγώνιστο προορισμό που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε προσδοκία.

Η παγκόσμια γευστική τάση του φαγητού στο δρόμο έχει βρει εξαιρετικά πρόσφορο έδαφος στη βρετανική πρωτεύουσα. Τα τελευταία χρόνια οι αγορές της πόλης έχουν γεμίσει με καντίνες, πάγκους και pop up καταστήματα που σερβίρουν από κορεάτικο BBQ και ρολάκια αστακού μέχρι σπιτικό παγωτό. Ψάξαμε στις γειτονιές του Λονδίνου και ανακαλύψαμε 10 μέρη που δοξάζουν την έννοια του street food.

Φεύγεις ταξίδι; Σου φτιάξαμε την top 10 λίστα με τα απαραίτητα που θα χρειαστείς!

Καστροπολιτείες και γοητευτικά κτίρια. Ιστορία «χαραγμένη» στους δρόμους και πράσινα τοπία πλάι στους μεγαλύτερους ποταμούς της Ευρώπης. Διασκέδαση τόσο φθηνή που θα τρίβετε τα μάτια σας, μποέμ πεζόδορμοι, hipster στέκια και βαλκανικό φολκλόρ.