Κλήση
Χάρτης
2410 555689 - 2310 260986 - 210 2841001
6949 248499 - 6971 505677
 

Φύγαμε για Άμστερνταμ!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα βρούμε για σένα το πιο οικονομικό πακέτο!

Από
Επέλεξε ημερομηνία αναχώρησης
Εώς
Επέλεξε ημερομηνία επιστροφής
Ευελιξία ταξιδιού
Invalid Input
Αριθμών ατόμων
Εισήγαγε τον αριθμό των ατόμων
Παιδιά (κάτω των 12 ετών)
Invalid Input
Ηλικίες παιδιών
Αεροδρόμιο αναχώρησης
Invalid Input
Σκοπός ταξιδιού
Invalid Input
Συνολικό budget κατ’ άτομο
Invalid Input
Κατηγορία ξενοδοχείου


Επέλεξε κατηγορία ξενοδοχείου
Τοποθεσία ξενοδοχείου


Επέλεξε τοποθεσία ξενοδοχείου
Έξτρα υπηρεσίες
Invalid Input
Έξτρα παρατηρήσεις
Invalid Input
Όνομα
Εισήγαγε το όνομά σου
Πόλη διαμονής
Εισήγαγε την πόλη σου
Τηλέφωνο
Εισήγαγε το τηλέφωνό σου
E-mail
Εισήγαγε το email σου
Πατώντας αποστολή αναλαμβάνουμε να βρούμε για σένα το πιο οικονομικό πακέτο για τον προορισμό που έχεις επιλέξει και να επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο δυνατό για να σου παρουσιάσουμε την προσφορά μας, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση από την πλευρά σου. Ζητούμε την κατανόησή σου για τυχόν καθυστέρηση σε περιόδους αιχμής. Όλα τα στοιχεία που μοιράζεσαι μαζί μας μέσω της φόρμας είναι εμπιστευτικά.

Άμστερνταμ, η πρωτεύουσα της ελευθερίας!

Διάβασε πληροφορίες και ενημερώσου για τα σημαντικότερα σημεία που πρέπει να επισκεφθείς!

Το κοσμοπολίτικο Άμστερνταμ είναι η πρωτεύουσα της Ολλανδίας και άτυπα έχει τον τίτλο της παγκόσμιας πρωτεύουσας της ελευθερίας.To 2007 στο Άμστερνταμ ζούσαν κάτοικοι από 177 εθνικότητες και αυτό έφερε την πόλη στην πρώτη θέση στον κόσμο στην σχετική λίστα.

Στην πόλη του Άμστερνταμ, τη ζωή και τη κουλτούρα χαρακτηρίζει η έννοια της ανοχής και της ποικιλομορφίας. Έχει όλα τα πλεονεκτήματα μιας μεγάλης πόλης: τον πολιτισμό, τη νυχτερινή ζωή, τα διεθνή εστιατόρια, εξυπηρετικό συγκοινωνιακό δίκτυο - ενώ ταυτόχρονα είναι μια ήσυχη πόλη, με ανύπαρκτο κυκλοφοριακό πρόβλημα χάρη στους "υδάτινους δρόμους" (κανάλια) που διασχίζουν ολόκληρη την πόλη.

Rijksmuseum

Rijksmuseum

Είναι αφιερωμένο στις τέχνες και την ιστορία. Είναι φημισμένο για τη μεγάλη συλλογή πινάκων από τον Ολλανδικό Χρυσό Αιώνα (17ος αι.), που περιλαμβάνει μερικά από τα πιο γνωστά έργα ολλανδικής ζωγραφικής δημιουργών όπως ο Ρέμπραντ, ο Γιαν Στέεν, ο Βέρμεερ, καθώς και την εκτεταμένη του συλλογή ασιατικής τέχνης.
Τα κανάλια του 'Αμστερνταμ

Τα κανάλια του 'Αμστερνταμ

Ο αριθμός των καναλιών έχουν οδηγήσει το Άμστερνταμ να γίνει γνωστό ως «Βενετία του Βορρά». Επομένως, ένα ταξίδι στο Άμστερνταμ δεν μπορεί να είναι πλήρες, χωρίς να απολαύσετε κάποια κρουαζιέρα. Μια περιήγηση στα κανάλια μπορεί να είναι τόσο συναρπαστική και χαλαρωτική τη μέρα, όσο γοητευτική και ρομαντική τη νύχτα
Πλατεία Νταμ

Πλατεία Νταμ

Η κεντρική πλατεία Νταμ ή απλά το Φράγμα (Dam) είναι η πιο γνωστή πλατεία του Άμστερνταμ, σε κεντρική τοποθεσία από όπου μπορείτε να εξερευνήσετε το μεσαιωνικό κέντρο της πόλης. Νταμ στα Ολλανδικά σημαίνει φράγμα και αυτή ακριβώς ήταν η λειτουργία της πλατείας τον καιρό της δημιουργίας της.
Το Σπίτι της Άννα Φρανκ

Το Σπίτι της Άννα Φρανκ

Το σπίτι της Άννας Φράνκ στο κέντρο του Άμστερνταμ είναι το μέρος όπου κρυβόταν η Anne Frank όταν έγραψε το διάσημο ημερολόγιό της κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου. Το αυθεντικό ημερολόγιο εκτίθεται ως τμήμα της μόνιμης έκθεσης στο σπίτι της Άννας Φράνκ.
Πλατεία Rembrandtplein

Πλατεία Rembrandtplein

Η πλατεία αυτή πήρε το όνομά της από ένα από του πιο σημαντικούς καλλιτέχνες του 17ου αιώνα – η πλατεία ονομάστηκε τον 19ο αιώνα. Στο κέντρο της πλατείας μπορείτε να θαυμασετε ένα άγαλμα του Rembrandt