Κλήση
Χάρτης
2410 555689 - 2310 260986 - 210 2841001
6949 248499 - 6971 505677
 
Προφίλ

To L.Α. travel δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2009 από το μεράκι και την αγάπη των ιδρυτών του, κ. Ιωάννη Μπατζιόλα και Χρήστου Λουπάτατζη, για τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Ο κ. Μπατζιόλας έχει καταγωγή από το Παλαιόκαστρο Ελασσόνας ενώ ο κ. Λουπάτατζης από το Νέο Σκοπό Σερρών. To 2014 αποχώρησε από το γραφείο ο κ. Λουπάτατζης και πλέον νέος συνεργάτης είναι ο κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου με καταγωγή από το Άδενδρο Θεσσαλονίκης.

Η έμπνευση για την ίδρυση του γραφείου ξεκίνησε από τα φοιτητικά μας χρόνια και τις εκδρομές μας στη Μύκονο γι αυτό και το σήμα του γραφείου μας είναι ο πελεκάνος. Το γραφείο μας πλέον ειδικεύεται στη διοργάνωση οδικών εκδρομών σε Ελλάδα και Ευρώπη με πιο δημοφιλείς προορισμούς τη Σκιάθο, τη Μύκονο, το Μπάνσκο, την Κωνσταντινούπολη, το Βελιγράδι, το Βουκουρέστι, τη Σόφια, τη Βουδαπέστη και τη Ρώμη.

Τα κεντρικά μας γραφεία μας από το 2009 βρίσκονται στην οδό Παναγούλη 27 στη Λάρισα (στην πλατεία Ταχυδρομείου) ενώ από αρχές Οκτωβρίου του 2017 λειτουργεί και το πρώτο υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Ερμού 36 (4ος όροφος) με Αριστοτέλους γωνία. (πάνω από τα Peter Sports).

Στην ιστοσελίδα μας www.latravel.gr μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα ταξιδιωτικά μας πακέτα ενώ έχουμε δημιουργήσει και 2 εξειδικευμένους οδηγούς για τους πιο δημοφιλείς μας προορισμούς το www.gobansko.com & www.gotoskiathos.com για το Μπάνσκο και τη Σκιάθο αντίστοιχα.

Ο διακριτικός μας τίτλος έχει πηγή έμπνευσης τις δύο βασικές αρχές του γραφείου μας:

Luxury σημαίνει πολυτέλεια στη μετακίνηση, στη διαμονή και γενικά σε κάθε μας ταξιδιωτική ενέργεια (αν και τον τελευταίο καιρό η πολυτέλεια έχει εκλείψει λόγω της οικονομικής κρίσης) και Amusement σημαίνει διασκέδαση, η ειδοποιός διαφορά κάθε οργανωμένης μας εκδρομής όπου διοργανώνουμε πάρτι με σκοπό την καλύτερη ψυχαγωγία των εκδρομέων μας αλλά και τη δημιουργία νέων γνωριμιών με νέους ανθρώπους απ' όλη την Ελλάδα


Σλόγκαν

Το σλόγκαν του γραφείου μας είναι το: «Ταξίδι για σένα» και εμπεριέχει όλη τη φιλοσοφία μας. Στόχος μας είναι η ομάδα μας να σχεδιάζει το κάθε ταξίδι ξεχωριστά με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας ώστε να νιώθουν μοναδικοί παρόλο που πολλές φορές ταξιδεύουν οργανωμένα με γκρουπ πολλών ταξιδιωτών.

Επίσης, θέλουμε να καθιερώσουμε στη συνείδηση όλων ότι το ταξίδι είναι τρόπος ζωής και όχι μια εμπειρία που τη ζούμε μια φορά το χρόνο και γενικά από τα ταξίδια αποκτούμε εμπειρίες ζωής, οι οποίες μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας. Ας έχουμε στο μυαλό μας το παρακάτω κλισέ:

Τα ταξίδια είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να αγοράσεις και να σε κάνει πιο πλούσιο.

Υπηρεσίες

Οργανωμένες νεανικές - φοιτητικές εκδρομές

Η ναυαρχίδα του γραφείου μας είναι η διοργάνωση των νεανικών εκδρομών, όπως οι φοιτητικές και οι μαθητικές για τις οποίες υπάρχει αρκετά μεγάλη εμπειρία. Οι φοιτητικοί μας προορισμοί για τη νέα σαιζόν είναι η Αράχοβα και το Bansko, όσο αφορά τη χειμερινή σαιζόν, η Μύκονος και η Σκιάθος όσον αφορά την καλοκαιρινή σαιζόν και η Πράγα με την Κωνσταντινούπολη όσον αφορά τις εκδρομές στο εξωτερικό. Αντίστοιχα, οι μαθητικοί προορισμοί είναι η Ρόδος, η Κρήτη, η Κέρκυρα για την Ελλάδα και η Ρώμη, η Πράγα, η Βαρκελώνη, το Λονδίνο και το Παρίσι για το εξωτερικό.

Ατομικά Ταξίδια – Ταξίδια ειδικού ενδιαφέροντος

Θέλετε να ταξιδέψετε έχοντας ελευθερία κινήσεων και να ανακαλύψετε μόνοι σας τους θησαυρούς των πόλεων και των πολιτισμών; Δεν έχετε παρά να διαλέξετε τον προορισμό σας και να ονειρευτείτε το ταξίδι σας! Σας προσφέρουμε τις αεροπορικές ή ακτοπλοϊκές μεταφορές σας, τη διαμονή σας, ακόμα και το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας, όπως και όλες τις σχετικές παροχές που θα κάνουν το όνειρό σας πραγματικότητα! Επιλεγμένα ξενοδοχεία, αξιόπιστες αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες και έμπειροι συνεργάτες, εγγυώνται την επιτυχία του ταξιδιού σας.

Επαγγελματικά Ταξίδια - Εμπορικές εκθέσεις - Συνέδρια

Η λέξη «επαγγελματίας» εμπεριέχει τις έννοιες «συνεπής», «οργανωτικός», «τελειομανής». Όλες μαζί αυτές οι έννοιες, συνθέτουν τη βάση πάνω στην οποία δουλεύουμε για την οργάνωση των επαγγελματικών σας ταξιδιών, συνεδρίων και ταξίδια κινήτρων. Αξιόπιστες αεροπορικές εταιρείες, επιλεγμένα ξενοδοχεία, άψογα και πρωτότυπα gala και business meetings, θα σας πείσουν πως δεν παρουσιαζόμαστε απλώς ως επαγγελματίες, είμαστε!

Ταξίδια Συλλόγων – Σωματείων - Ομάδων

Και για τα ταξίδια που αφορούν συλλόγους, ομάδες ή και μεγάλες παρέες και που θέλουν να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν την εκδρομή τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις και ιδιαιτερότητές τους, μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο μας. Έχουμε τη δυνατότητα ναύλωσης αεροσκαφών και λεωφορείων, που μαζί με την παροχή ξενοδοχείου, αρχηγού και ξεναγού, θα φέρουν την ομαδική εκδρομή στα μέτρα σας!

Κρουαζιέρες – Ιστιοπλοΐα

Πολυτελή πλωτά «ξενοδοχεία», προσφέρουν στους ταξιδιώτες όλες τις ανέσεις μιας μικρόπολης και σας δίνουν τη δυνατότητα να επισκεφτείτε πολλούς και διαφορετικούς προορισμούς, σε ένα μόνο ταξίδι. Το νησιώτικο και παράκτιο Αιγαίο, η Αδριατική, η Καραϊβική και πολλά άλλα λιμάνια του πλανήτη, περιμένουν να αγκυροβολήσετε ανοικτά τους. Ο γύρος των ελληνικών νησιών και παραλιών με σκάφος είναι ακόμη μια δυνατότητα που προσφέρουμε στους παραθεριστές, η οποία γίνεται όλο και πιο δημοφιλής μεταξύ των πελατών μας.


Έδρα

Το γραφείο μας έχει φυσική έδρα στη Λάρισα και στη Θεσσαλονίκη αλλά με την παρουσία μας στο διαδίκτυο έχουμε καταφέρει να διατηρούμε πιστούς πελάτες απ' όλη την Ελλάδα οι οποίοι μας γνωρίζουν και μας εμπιστεύονται τηλεφωνικά και διαδικτυακά.

Στόχος μας είναι σε λίγο καιρό να ανοίξουμε γραφείο και στην Αθήνα ή σε άλλες επαρχιακές πόλεις ώστε να σας δώσουμε την ευκαιρία να μας γνωρίσετε από κοντά αλλά και να ζείτε μαζί μας την εμπειρία σχεδίασης του επόμενου ταξιδιού σας.


Στόχος

To L.A. travel να αποτελεί τον πιο έμπιστο ταξιδιωτικό σας σύμβουλο στη διοργάνωση οποιουδήποτε ταξιδιού σε όλο τον κόσμο καθώς να είστε σίγουροι ότι από τους συνεργάτες μας θα μαθαίνετε μόνο την αλήθεια για οποιαδήποτε ταξιδιωτική σας απορία.