Κλήση
Χάρτης
2410 555689 - 2310 260986 - 210 2841001
6949 248499 - 6971 505677
 

Αγίου πνεύματος στην Τήνο

από 120€

 • Κατηγορία: Ελλάδα
 • Διάρκεια: 4 ήμερη
 • Περίοδος: Αγίου Πνεύματος
 • 1η ΗΜΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΙΟΥ: ΣΕΡΡΕΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΙΣΑ-ΛΑΜΙΑ-ΑΘΗΝΑ

  Αναχώρηση από την πόλη μας. Με ενδιάμεσες στάσεις καθ' οδών για καφέ φθάνουμε νωρίς το πρωί στο λιμάνι της Ραφήνας.

  2η ΗΜΕΡΑ-ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΜΑΙΟΥ: ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ

  Επιβίβαση στο καράβι και αναχώρηση για την Τήνο στις 07:30 π.μ.. Άφιξη στο νησί στις 11:30 π.μ., τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για να επισκεφθείτε την εκκλησία και να περπατήσετε στα στενά της Τήνου. Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσκεψη στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας όπου βρίσκεται και η κάρα της και ξεκινάμε για το γύρω του νησιού, περνώντας από τα όμορφα χωριά της Τήνου καταλήγουμε στο χωριό Βώλαξ για να θαυμάσουμε τους ηφαιστειογενείς γρανιτένιους ογκόλιθους, το υπαίθριο πέτρινο θέατρο, το λαογραφικό μουσείο καθώς και τα εργαστήρια καλαθοπλεκτικής. Επιστροφή στη Χώρα. Διανυκτέρευση.

  3η ΗΜΕΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΙΟΥ: ΤΗΝΟΣ-ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

  Πρωινό ελεύθερος χρόνος για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν την εκκλησία και στις 11:10 π.μ. αναχωρούμε για την προαιρετική εκδρομή στην Μύκονο, περίπατος στα στενά δρομάκια της Χώρας. Θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε από κοντά την προτομή της Μαντώ Μαυρογένους, τους γραφικούς ανεμόμυλους και φυσικά την εκκλησία της Παραπορτιανής . Επιστροφή στην Τήνο στις 17:30 μ.μ. Διανυκτέρευση.

  4η ΗΜΕΡΑ-ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ: ΤΗΝΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ

  Πρωινό. Χρόνος ελεύθερος. Μεταφορά στο λιμάνι.Επιβίβαση στπ πλοίο και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη στο λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Με καθοδόν στάσεις φθάνουμε στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

 • Η Τήνος, το τέταρτο σε έκταση νησί των Κυκλάδων,αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα λατρείας της Παναγίας στην Ελλάδα.

  Από την φραγκική κατάκτηση του νησιού το 1207 που θα αφήσει τα έντονα σημάδια της μέχρι και σήμερα ως την τουρκική κατάκτηση το 1715 και την μετέπειτα εθνική απελευθέρωσή της, η Τήνος έχει να επιδείξει έναν τεράστιο λαϊκό πολιτισμό. Το "νησί του Αιόλου", όπως αλλιώς την αποκαλούν, συνδυάζει βουνό και θάλασσα, με τον Τσικνιά στα 685μ., από τη μια μεριά, να δεσπόζει ως μια άλλη κατοικία του Αίολου και τις αμέτρητες ακτές, τα ακρωτήρια και τις παραλίες από την άλλη.

  Ο αρχαιολογικός χώρος στα Κιόνια, με το ιερό που είναι αφιερωμένο στον Ποσειδώνα, το Ξώμπουργο με το οχυρωμένο κάστρο Σάντα Έλενα, τα διάφορα μνημεία και μουσεία, τα μοναστήρια, τα σπήλαια και η πολύ ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική παράδοση της Τήνου, σχηματίζουν το πολιτισμικό ψηφιδωτό της ιστορίας του νησιού.

  Το εύκρατο μεσογειακό κλίμα του νησιού, με τους ήπιους χειμώνες και τα δροσερά και με αρκετούς ανέμους καλοκαίρια, καθιστά την Τήνο ιδανικό προορισμό ακόμα και γι ‘αυτούς που είναι λάτρεις του εναλλακτικού τουρισμού, όπου μπορούν να ασχοληθούν με το ψάρεμα, τις καταδύσεις και την αναρρίχηση. Η Τήνος με τις αμέτρητες εκκλησίες και τα αντίστοιχα πανηγύρια που στήνονται σε καθεμιά από αυτές, περιμένει τους επισκέπτες τις να τους κεράσει άφθονο κρασί και πλούσια παραδοσιακά εδέσματα. Η πρόσβαση στο νησί μπορεί να γίνει ακτοπλοϊκώς από το λιμάνι του Πειραιά.

  Παναγία της Τήνου

  Παναγία της Τήνου

  Η μεγαλοπρεπής εκκλησία της Ευαγγελίστριας αποτελεί τον πιο δημοφιλή προορισμό του Δεκαπενταύγουστου.
  Αρχαιολογικό Μουσείο Τήνου

  Αρχαιολογικό Μουσείο Τήνου

  Το αρχαιολογικό µουσείο της Τήνου βρίσκεται στον κεντρικό δρόµο που οδηγεί στο ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας. Στο µουσείο αυτό μπορεί να βρει κανείς αγγεία και άλλα αντικείμενα από διάφορες περιόδους, αμφορείς, συλλογές από αρχαία νομίσματα και άλλα αρχαιολογικά ευρήματα.
  Περιστεριώνες της Τήνου

  Περιστεριώνες της Τήνου

  Μπορεί να μην είναι εξακριβωμένο πότε ακριβώς άρχισαν να χτίζονται οι Περιστεριώνες στην Τήνο, είναι όμως εξακριβωμένο μέσα από τον θαυμασμό κάθε επισκέπτη, ότι πρόκειται για μοναδικά μνημεία λαϊκής τέχνης κι αρχιτεκτονικής.
  Εκκλησίες και Μοναστήρια της Τήνου

  Εκκλησίες και Μοναστήρια της Τήνου

  Η μακρά θρησκευτική παράδοση της Τήνου αποδεικνύεται από τις 750 περίπου εκκλησίες - όρθόδοξες αλλά και καθολικές - που συναντά κανείς σε όλο το νησί.
  Φαγητό και Γεύσεις της Τήνου

  Φαγητό και Γεύσεις της Τήνου

  Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Τήνου ασχολείται με τη γεωργία και την κτηνοτροφία, γεγονός που έχει επηρεάσει την κουζίνα του νησιού, που περιλαμβάνει εδέσματα με τοπικά αγνά υλικά, παραγόμενα στο νησί.

 • Το γραφείο μας διοργανώνει εκδρομή στην Τήνο για την περίοδο του Αγίου Πνεύματος με διαμονή σε ξενοδοχεία στο κέντρο του νησιού. Θα πραγματοποιηθούν αναχωρήσεις από Σέρρες - Θεσσαλονίκη - Λάρισα - Λαμία και Αθήνα. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής τις ημερομηνίες και τα σημεία αναχωρήσεων .

   

  Ημερομηνίες Αναχωρήσεων :

  Παρασκευή 25 Μαίου - Δευτέρα 28 Μαίου

  Από Σέρρες: (στις 21:00 μ.μ.)

  140€ / άτομο σε ενοικιαζόμενα δωμάτια χωρίς πρωινό και

  155€ / άτομο με πρωινό σε ξενοδοχείο

  Από Θεσσαλονίκη: (ΚΤΕΛ Μακεδονίας στις 22:00 μ.μ.)

  140€ / άτομο σε ενοικιαζόμενα δωμάτια χωρίς πρωινό και

  155€ / άτομο με πρωινό σε ξενοδοχείο

  Από Λάρισα: (Σταθμός Niavis στις 00:00 μ.μ.)

  145€ / άτομο με πρωινό σε ξενοδοχείο

  Από Λαμία: (Εστιατόρια Μακεδονία - Εθνική οδός στις 02:30 π.μ.)

  140€ / άτομο με πρωινό σε ξενοδοχείο

  Από Αθήνα: (συγκέντρωση στο λιμάνι της Ραφήνας στις 06:00 π.μ.)

  120€ / άτομο με πρωινό σε ξενοδοχείο

   

  * Παιδί εώς 12 ετών - 25% έκπτωση

  Περιλαμβάνει:

  • Τη μεταφορά με λεωφορείο του γραφείου μας
  • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα- Τήνο –Ραφήνα
  • Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό ASTERIA/ THALIA
  • Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας
  • Aσφάλεια

  Δεν περιλαμβάνει:

  • Εισόδους μουσείων
  • Αρχαιολογικών χώρων
  • Προαιρετικές εκδρομές
  • Και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
 • Μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα:
  2410 555689
  - 2310 260986
  - 210 2841001

  ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος

  Όνομα*
  Εισήγαγε το όνομά σου
  Επίθετο*
  Εισήγαγε το επίθετό σου
  Τηλέφωνο*
  Εισήγαγε το τηλέφωνό σου
  E-mail*
  Εισήγαγε ένα έγκυρο e-mail
  Σχόλια / Παρατηρήσεις
  Εισήγαγε το μήνυμά σου για να μπορέσουμε να σε εξυπηρετήσουμε
  Θέλω να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω:
  Invalid Input
  Λάθος εισαγωγή!