Κλήση
Χάρτης
2410 555689 - 2310 260986 - 210 2841001
6949 248499 - 6971 505677
 

Εκδρομή στην Κέρκυρα

από 150€

 • Κατηγορία: Ελλάδα
 • Διάρκεια: 4 ημέρες
 • Περίοδος: Καλοκαίρι
 • 1 ΗΜΕΡΑ:

  Αναχώρηση στις 07:30 π.μ. με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό φθάνουμε στην Ηγουμενίτσα από όπου θα πάρουμε το καράβι και απόπλους για Κέρκυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στην περιοχή ύψος (παραθαλάσιο), χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα μετάβαση στην πλατεία Σπανιάδα για μια πρώτη γνωριμία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

  2 ΗΜΕΡΑ:

  Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το ιστορικό Αχίλλειο, περιήγηση στο παλάτι και στους κήπους συνεχίζουμε στις Μπενίτσες για μπάνιο και φαγητό το μεσημέρι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

  3 ΗΜΕΡΑ:

  Πρωινό και αναχωρούμε για τον Άγιο Σπυρίδωνα. Συνεχίζουμε να επισκεφθούμε το Ποντικονήσι,την πανέμορφη Παλαιοκαστρίτσα όπου θα προσκυνήσουμε το μοναστήρι της Παναγίας. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

  4 ΗΜΕΡΑ:

  Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Ηγουμενίτσα. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής στάση στο Μέτσοβο για φαγητό και συνεχίζουμε για Σέρρες.

 • Η Κέρκυρα είναι ένα από τα βορειότερα και δυτικότερα νησιά της Ελλάδας και του Ιονίου Πελάγους. Βρίσκεται στην είσοδο της Αδριατικής Θάλασσας, κοντά στις Ηπειρωτικές ακτές.

  Η Κέρκυρα ταυτίζεται από τους περισσότερους αρχαιολόγους με το μυθικό νησί των Φαιάκων. Εδώ ο Όμηρος τοποθέτησε, σύμφωνα με αυτούς που δέχονται την ταύτιση της Σχερίας με την Κέρκυρα, τον προτελευταίο σταθμό που ναυαγός έφθασε ο πολυμήχανος Οδυσσέας. Η ιστορία του νησιού είναι πλούσια με την κατοχή του να εναλλάσσεται από τους Ενετούς και τους Γάλλους μέχρι την ανεξαρτησία, τους Βρετανούς και τέλος την ένωση με την Ελλάδα. Το αποτέλεσμα είναι ορατό καθώς το νησί και η πόλη της Κέρκυρας χαρακτηρίζεται από το έντονο Βενετσιάνικο στοιχείο, αλλά και από πολλές Αγγλικές και Γαλλικές επιρροές.

  Είναι μια κοσμοπολίτικη πόλη που αποπνέει μια αίσθηση αρχοντιάς. Το νησί έχει απαράμιλλη φυσική ομορφιά και γι αυτό επιλέγεται από χιλιάδες τουρίστες, ανώνυμους ή επώνυμους για διακοπές κατά την διάρκεια όλου του χρόνου με τις μέρες του Πάσχα να είναι, λόγω παράδοσης, στην κορυφή των προτιμήσεων.

  Λιστόν

  Λιστόν

  Το Λιστόν αποτελεί το κοσμοπολίτικο κέντρο της πόλης. Εδώ θα είναι το σημείο των συναντήσεών σας. Από μπροστά σας θα παρελάσουν οι πολλές Φιλαρμονικές της πόλης και οι Λιτανείες του Άη Σπυρίδωνα.
  Ναός του Αγίου Σπυρίδωνα

  Ναός του Αγίου Σπυρίδωνα

  Ο ναός του Αγίου Σπυρίδωνα είναι ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα στην Κέρκυρα και βρίσκεται στην οδό Νικηφόρου Θεοτόκη, δίπλα στην ομώνυμη πλατεία.
  Ποντικονήσι

  Ποντικονήσι

  Αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας. Ένας βράχος στην είσοδο της λιμνοθάλασσας του Χαλικιόπουλου με το μικρό μοναστήρι του Παντοκράτορα, βυζαντινού ρυθμού που αποτελεί και το μοναδικό κτίσμα στο νησάκι.
  Παλάτι Μον Ρεπό

  Παλάτι Μον Ρεπό

  Τo κομψό και εντυπωσιακό παλάτι Μον Ρεπό, με τα μεγάλα ανοίγματα είναι αποικιακού ρυθμού με έντονα ελληνικά και νεοκλασικά στοιχεία. Δεσπόζει στη μέση του κτήματος που βρίσκεται στην Παλαιόπολη, όπου «αναπαύονται» τα ίχνη της αρχαίας πόλης της Κέρκυρας.
  Πλατεία Σπιανάδα

  Πλατεία Σπιανάδα

  Είναι μία από τις μεγαλύτερες πλατείες της Ελλάδας, κέντρο της κοινωνικής ζωής των Κερκυραίων. Εδώ γίνονται όλες οι μεγάλες εκδηλώσεις, παρελάσεις και έθιμα. Όποιος δεν έχει ζήσει Πάσχα στη Σπινιάδα επιβάλεται να το ζήσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του
  Πάσχα στην Κέρκυρα

  Πάσχα στην Κέρκυρα

  Αναμφισβήτητα ένας από τους πιο ξεχωριστούς εορτασμούς του Πάσχα στη χώρα μας, το Πάσχα στην Κέρκυρα είναι μία λαμπρή γιορτή όπου συνυπάρχουν η ορθοδοξία με τις βενετσιάνικες επιρροές, σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα τοπικά έθιμα.

 • Εκδρομή στην Κέρκυρα στις 29 Ιουνίου έως 02 Ιουλίου

  Αναχώρηση:

  Απο Σέρρες 07:30 π.μ. και από Θεσσαλονίκη στις 08:30 π.μ.

  Περιλαμβάνει:

  • Την μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας
  • Tα καράβια Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα
  • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο Mega στο Ύψος
  • Ασφάλεια

   Δεν περιλαμβάνει:

  • Ότι αναφέρεται στο πρόγευμα ως προαιρετικό
  • Εισόδους μουσείων
  • Φιλοδωρήματα.

  Τιμή εκδρομής: 150€ το άτομο - Επιβάρυνση μονοκλίνου: + 45€ το άτομο

 • Μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα:
  2410 555689
  - 2310 260986
  - 210 2841001

  ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος

  Όνομα*
  Εισήγαγε το όνομά σου
  Επίθετο*
  Εισήγαγε το επίθετό σου
  Τηλέφωνο*
  Εισήγαγε το τηλέφωνό σου
  E-mail*
  Εισήγαγε ένα έγκυρο e-mail
  Σχόλια / Παρατηρήσεις
  Εισήγαγε το μήνυμά σου για να μπορέσουμε να σε εξυπηρετήσουμε
  Θέλω να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω:
  Invalid Input
  Λάθος εισαγωγή!