Κλήση
Χάρτης
2410 555689 - 2310 260986 - 210 2841001
6949 248499 - 6971 505677
 

Σύβοτα όλο το καλοκαίρι

από 145€

 • Κατηγορία: Ελλάδα
 • Διάρκεια: 4 ημέρες / 3 νύχτες και 5 ημέρες / 4 νύχτες
 • Περίοδος: Καλοκαίρι
 • 1 ΗΜΕΡΑ:

  Αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση φθάνουμε στα πανέμορφα Σύβοτα, ένα παραθαλάσσιο χωριό σε ενα μαγευτικό κολπάκι. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό. Από το λιμάνι μπορείτε να επισκεφθείτε:

  • Παραλία "Πισίνα" στο νησάκι Μαύρο Όρος. Η επιστροφή είναι κάθε μία ώρα, επομένως μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας για όσες ώρες επιθυμείτε.
  • Παραλία "Διαπόρι" στο νησάκι Άγιος Νικόλαος.
  • Επίσκεψη στη μεγάλη θαλασσοσπηλιά του Μαύρου Όρους.
  • Επιστροφή στο λιμανάκι των Συβότων.

  Διανυκτέρευση.

  2 ΗΜΕΡΑ:

  Αναχώρηση για την πανέμορφη, με τα γραφικά λιθόστρωτα σοκάκια, Πάργα. Στη συνέχεια, προαιρετικά, θα πραγματοποιηθεί η κρουαζιέρα με το καραβάκι στους Παξούς (σύμφωνα με την μυθολογία οι Παξοί δημιουργήθηκαν όταν ο Θεός Ποσειδώνας χτύπησε με την τρίαινα του την Κέρκυρα, αποκόπτοντας το νότιο άκρο της για να στεγάσει εκεί τον έρωτα του με την Αμφιτρίτη) και στους Αντίπαξους, δύο νησάκια με εξωτική ομορφιά. Επιστροφή στην Πάργα το απόγευμα, ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στα Σύβοτα. Διανυκτέρευση.

  3 ΗΜΕΡΑ:

  Αναχωρούμε για να επισκεφθούμε τις πηγές Αχέροντα (ελεύθερος χρόνος για κολύμπι στα κρύα νερά του Αχέροντα, για να δοκιμάσετε - ιππασία - rafting και να επισκεφθείτε μέσα από ένα εκπληκτικό μονοπάτι τις πηγές Αχέροντα). Επιστροφή στα Σύβοτα. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και μπάνιο. Διανυκτέρευση.

  4 ΗΜΕΡΑ:

  Ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε με τα πόδια την παραλία Μπέλα Βράκα, όπου μέσα από το μονοπάτι των ερωτευμένων μπορείτε να φτάσετε στο Γαλλικό Μώλο. Διανυκτέρευση.

  5 ΗΜΕΡΑ:

  Ελεύθερος χρόνος και στις 10:45 π.μ. παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση στο Μέτσοβο. Άφιξη στη πόλη μας.

  Στην 4 ήμερη εκδρομή  δεν πραγματοποιείται η 4 ημέρα του παραπάνω προγράμματος.

 • Τα Σύβοτα είναι ένα πανέμορφο μέρος που κάθε χρόνο αναπτύσσεται και περισσότερο και προσελκύει όλο και περισσότερους επισκέπτες. Αποτελούν ένα από τα κυριότερα παραθαλάσσια θέρετρα της Ηπείρου και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

  Τα Σύβοτα είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό στην Ήπειρο, πολύ κοντά στην Ηγουμενίτσα. Ήταν πάντα μέρος του βασιλείου της Ηπείρου, ενώ κατά τη διάρκεια της βυζαντινής και οθωμανικής αυτοκρατορίας ανήκε στο δεσποτάτο της Ηπείρου. Ο οικισμός είναι χτισμένος σε έναν μικρό κόλπο στον οποίο βρίσκονται διάσπαρτες διάφορες νησίδες, κυριότερες εκ των οποίων είναι ο Άγιος Νικόλαος και το Μαύρο Όρος.

  Παραλία Ζάβια

  Παραλία Ζάβια

  Λίγο πριν μπείτε στα Σύβοτα και βορειότερα από την Μικρή Άμμο θα βρείτε στα αριστερά σας μία πανέμορφη μικρή παραλία, την παραλία Ζάβια. Η Ζάβια χωρίζεται σε δύο μικρότερες παραλίες εκ των οποίων η μία είναι οργανωμένη καθώς προσφέρονται ξαπλώστρες και ομπρέλες από την καφετέρια που βρίσκεται εκεί. Δίνεται έτσι η ευκαιρία σε κάποιον να απολαύσει ένα καφέ ή σνακ, ενώ υπάρχει και άπλετος χώρος για πάρκινγκ κάτω από τα πανύψηλα σκιερά δέντρα! Καταπράσινο τοπίο περιβάλλει την αμμουδιά της παραλίας και τα νερά είναι κρυστάλλινα και πεντακάθαρα. Ενδείκνυται για όσους θέλουν να ζήσουν την ηρεμία και την γαλήνη του τοπίου κάνοντας ηλιοθεραπεία κοντά στα Σύβοτα!
  Μέγα Άμμος

  Μέγα Άμμος

  Όντας η μεγαλύτερη παραλία κoντά Σύβоτα, Μέγα Άμμoς διкαιоλoγεί κάπως τо όνoμά τоυ, αλλά στην πραγματιкότητα είναι 100 μέτρα μήκoς кαι 30 μέτρα πλάτоς. Απέχει 1,5 χλμ από τo χωριό, σε έναν όρμо κoντά στоν παραλιαкό δρόμo. Η παραλία είναι μεγάλη, με άμμo kαι βότσαλα, ενώ υπάρχоυν εγкαταστάσεις της παραλίας, όπως ξαπλώστρες, oμπρέλες, απоδυτήρια και θαλάσσια πoδήλατα πρоς ενoιкίαση. Δύo εστιατόρια βρίσκоνται αкριβώς πάνω στην παραλία και υπάρχoυν επίσης δύо ξενoδоχεία γύρω. Υπάρχει ένας oδικός συρμός από τα Σύβоτα, πoυ πηγαίνει στо Μέγα Άμμoς кαι τις παραλίες της Μικρής Άμμоυ кαι της Αγίας Παρασκευής μεριкές φoρές την ημέρα (το καλοκαίρι).
  Μέγα Ντράφι

  Μέγα Ντράφι

  Μέγα Ντράφι είναι ένα ήσυχo και εύкоλα πρoσβάσιμо παραλία κoντά στα Σύβоτα, ανάμεσα στις παραλίες της Μιкρής Άμμoυ και της Αγίας Παρασкευής. Έχει άμμo και βότσαλα кαι πέτρες. Παρά τo γεγоνός ότι υπάρχει ένα μικρό кαφέ στην παραλία με ξαπλώστρες και oμπρέλες, τо кαλoκαίρι, δεν παίρνει πоτέ πoλύ кόσμо. Τo νερό είναι βαθύ γύρω από την ακτή.

 • Αναχώρηση από Σέρρες στις 07:15 π.μ. και από Θεσσαλονίκη στις 08:30 π.μ.

  4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις

  Τιμή κατ' άτομο από Σέρρες - Θεσσαλονίκη:

  145€ κατ'άτομο στα Studio Aκρόπολι / Αλίκη / Spyrou Apartments - χωρίς πρωινό στο κέντρο στα Σύβοτα.

  5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις

  Τιμή από Σέρρες - Θεσσαλονίκη:

  159€ κατ'άτομο στα Studio Aκρόπολι / Αλίκη / Spyrou Apartments - χωρίς πρωινό στο κέντρο στα Συβότα.

  Αναχωρήσεις:

  Kάθε Τετάρτη: 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις

  • 11-15 Ιουλίου,18-22 Ιουλίου, 25-29 Ιουλίου ,
  • 1-5 Αυγούστου, 22-26 Αυγούστου, 29 Αυγούστου -2 Σεπτεμβρίου

  Kάθε Κυριακή: 4 ημέρες/ 3 διανυκτερεύσεις

  • 29 Ιουνίου-2 Ιουλίου ,15-18 Ιουλίου,
  • 22-25 Ιουλίου , 29 Ιουλίου -2 Αυγούστου , 26-29 Αυγούστου

  Περιλαμβάνει:

  • Την μεταφορά με κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας
  • Τις 3-4 διαν/σεις σε διαμονή τις επιλογή σας
  • Τις ξεναγήσεις- περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια

  Δεν περιλαμβάνει:

  • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

  * Τιμή κατ' άτομο για την κρουαζιέρα Παξούς - Αντίπαξους 20€/άτομο.

 • Μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα:
  2410 555689
  - 2310 260986
  - 210 2841001

  ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος

  Όνομα*
  Εισήγαγε το όνομά σου
  Επίθετο*
  Εισήγαγε το επίθετό σου
  Τηλέφωνο*
  Εισήγαγε το τηλέφωνό σου
  E-mail*
  Εισήγαγε ένα έγκυρο e-mail
  Σχόλια / Παρατηρήσεις
  Εισήγαγε το μήνυμά σου για να μπορέσουμε να σε εξυπηρετήσουμε
  Θέλω να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω:
  Invalid Input
  Λάθος εισαγωγή!