Κλήση
Χάρτης
2410 555689 - 2310 260986 - 210 2841001
6949 248499 - 6971 505677
 

Πάσχα στο Μπάνσκο

από 89€

 • Κατηγορία: Ευρώπη
 • Διάρκεια: 4 ημέρες
 • Περίοδος: Πάσχα
 • 1η ημέρα Μ. Παρασκευή 6 Απριλίου : ΑΘΗΝΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΜΠΑΝΣΚΟ

  Αναχώρηση από Αθήνα για Προμαχώνα και με ενδιάμεσες στάσεις, για καφέ και ξεκούραση, άφιξη στα σύνορα. Διέλευση και στη συνέχεια θα περάσουμε από το Σαντάνσκι για σύντομή στάση και βόλτα στο κέντρο και ψώνια στα εμπορικά καταστήματα. Κατόπιν αναχώρηση για Μπάνσκο, και θα ανηφορίσουμε για τα στενά της Κρέσνας και στο Σιμιτλί θα αφήσουμε την εθνική οδό για να διανύσουμε τα τελευταία 42 χλμ στην κοιλάδα του ποταμού Ελοβίκο. Θα φθάσουμε στα 950 μέτρα υψόμετρο για στο πανέμορφο οροπέδιο του Ραζλόγκ. Άφιξη στο Μπάνσκο και το ξενοδοχείο μας . Ελεύθερος χρόνος για μία πρώτη βόλτα στο ιστορικό κέντρο του Μπάνσκο και εφόσον προλαβαίνουμε θα παρακολουθήσουμε τον επιτάφιο στον Ναό του Αγίου Γεωργίου στο ιστορικό κέντρο του χωριού. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

  2η μέρα : Μ. Σάββατο 7 Απριλίου : ΜΠΑΝΣΚΟ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑ - ΣΟΦΙΑ ( προαιρετική εκδρομή )

  Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή στο Μοναστήρι Ρίλα και την πρωτεύουσα Σόφια. Πρώτη στάση και επίσκεψη για προσκύνημα στο μοναστήρι Ρίλα ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά, πολιτισμικά και αρχιτεκτονικά μνημεία της Βουλγαρίας όπου θα θαυμάσουμε τον μεσαιωνικό πύργο του Χρέλου, ξυλόγλυπτα και τοιχογραφίες στην εκκλησία της Αναλήψεως και στο παρεκκλήσι της Μεταμόρφωσης, τα μαγειρεία, παλιές εικόνες καθώς και τους κοινόχρηστους χώρους των μοναχών. Κατόπιν συνέχεια για την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, τη Σόφια. Άφιξη πανοραμική όσο και πεζή ξενάγηση για να γνωρίσουμε την πόλη και τα ενδιαφέροντα μνημεία της, όπως την εκκλησία του Νέφσκυ και την υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, την Ρώσικη εκκλησία, τα παλιά ανάκτορα και σημερινή πινακοθήκη, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών και άλλα. Για αγορές η Σόφια προσφέρει καταπληκτικές ευκαιρίες, αν σκεφθεί κανείς τα 5 mall η την οδό Βίτοσα. Κατόπιν θα επιστρέψουμε στο Μπάνσκο, και δείπνο. Προαιρετικά για όσους επιθυμούν θα πάμε στην Εκκλησία της Αγία Τριάδας για την Ανάσταση. Διανυκτέρευση.

  3η μέρα : Κυριακή του Πάσχα 8 Απριλίου : ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΙΡΙΝ και ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ( προαιρετικές εκδρομές )

  Πρωινό στο ξενοδοχείο και ( προαιρετικά ) αναχώρηση για εκδρομή μισής ημέρας στον πανέμορφο Εθνικό Δρυμό του Bansko και στο ιστορικό κέντρο του χωριού. Θα έχουμε τη δυνατότητα να περπατήσουμε σε μοναδικής ομορφιάς μονοπάτια να δούμε τα αξιοθέατα και να θαυμάσουμε το δάσος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για να απολαύσουμε το γιορτινό τραπέζι με αρνί και πολλούς μεζέδες, αλλά και παραδοσιακή μουσική. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε προαιρετικά τα τοπικά ιαματικά λουτρά στην περιοχή Μπάνια για να απολαύσουμε τα φυσικά σπα της περιοχής. Στη συνέχεια επιστροφή στο Μπάνσκο και δείπνο είτε στο ξενοδοχείο μας είτε σε τοπική παραδοσιακή ταβέρνα του χωριού. Διανυκτέρευση.

  4η μέρα : ΜΠΑΝΣΚΟ – ΜΕΛΕΝΙΚΟ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΟΖΕΝ - ΑΘΗΝΑ

  Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση κατά τις 09.00 για το γραφικό χωριό Μελένικο, μέρος παραθερισμού των βυζαντινών αυτοκρατόρων, γνωστό για τα καταπληκτικά κρασιά του. Σύντομη επίσκεψη στο μοναστήρι Ρόζεν και χρόνος ελεύθερος. Αναχώρηση για τα σύνορα και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην πόλη μας αργά το βράδυ.

 • Στον παρακάτω πίνακα θα δείτε αναλυτικά τις ώρες και τα σημεία αναχωρήσεων:

  ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ - ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
  05/04 βράδυ
  06/04 πρωί
  ΑΛΙΜΟΣ ( Parking Σκλαβενίτη )
  21:00
  07:00
  ΣΥΝΤΑΓΜΑ ( Β. Αμαλίας 22-24 )
  21:30
  07:30
  ΚΗΦΙΣΙΑ (Πλατεία Ελαιών - Θανόπουλος )
  22:00
  08:00
  ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ( κόμβος Σχηματαρίου )
  22:30
  08:45
  ΛΑΜΙΑ (Νέα Ρούμελη )
  00:55
  10:15
  ΒΟΛΟΣ ( διασταύρωση Βελεστίνου )
  01:55
  11:15
  ΛΑΡΙΣΑ ( κεντρική πλατεία )
  02:55
  12:15
  ΚΑΤΕΡΙΝΗ ( ΚΤΕΛ Κατερίνης )
  05:15
  14:15
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ( ΚΤΕΛ Μακεδονία )
  06:00
  15:00
  Άφιξη στο Μπάνσκο
  09:30
  18:30

  Σημαντικές πληροφορίες για τη μετακίνησή σας:

  • Ενήλικες και παιδιά ταξιδεύουν υποχρεωτικά με διαβατήριο νέου τύπου ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο διοργανωτής ή το συνεργαζόμενο γραφείο για την αδυναμία επίδειξης των ταξιδιωτικών εγγράφων κατά τον έλεγχο στα σύνορα. Οι κάτοχοι μη ελληνικών εγγράφων έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων. ( για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τη Βουλγάρικη πρεσβεία στην Αθήνα )

  • Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούνε ταξιδιωτικό έγγραφο (στρατιωτικών, λιμενικών, πυροσβεστών) με εξαίρεση των αστυνομικών που ταξιδεύουν κανονικά με την υπηρεσιακή τους ταυτότητα.
  • Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με ένα γονέα χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση του άλλου γονέα. Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν χωρίς τους γονείς τους χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση και από τους δύο γονείς.
  • Προ-κρατήσεις σε συγκεκριμένες θέσεις στο πούλμαν δεν γίνονται δεκτές εκτός περιπτώσεων που αφορούν λόγους υγείας.
  • Όλοι οι επιβάτες πρέπει να βρίσκονται στο προκαθορισμένο σημείο αναχώρησης τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την ώρα αναχώρησης.

  Προαιρετικές δραστηριότητες στο Μπάνσκο

  Ιαματικά Λουτρά - Μπάνια

  Ιαματικά Λουτρά - Μπάνια

  Βόλτα στα ιαματικά λουτρά της ευρύτερης περιοχής του Μπάνσκο ( διαδρομή 10 λεπτών ), στα οποία θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα φυσικά σπα της περιοχής Μπάνια. Τιμή κατ' άτομο στα 15 ευρώ. Περιλαμβάνεται τόσο η μεταφορά όσο και η ελεύθερη χρήση των σπα. Η συγκεκριμένη δραστηριότητα πραγματοποιείται καθημερινά. Αναχώρηση στις 16.30 από το κατάστημα σκι Tsakiris στο κέντρο του Μπάνσκο.
  Σημείωση: Υπάρχει δυνατότητα εκμάθησης σκι ή snowboard με Έλληνα δάσκαλο σε ειδικές τιμές (ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων και τις ώρες που θέλουν να κάνουν μαθήματα). Για τα μαθήματα θα ενημερωθείτε από το συνοδό της εκδρομής πάνω στο λεωφορείο.

 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ 5/4 βράδυ ή 6/4 πρωί με επιστροφή 9/5 ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 6/4 πρωί ή 6/4 απόγευμα με επιστροφή 9/5

  Και φέτος έχουμε προγραμματίσει 2 αναχωρήσεις από Αθήνα για Μπάνσκο για την περίοδο του Πάσχα τόσο με βραδινή όσο και με πρωινή αναχώρηση. Φυσικά, καθ' οδόν μπορούν να επιβιβαστούν και εκδρομείς από Χαλκίδα, Λαμία, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη και Σέρρες. Στον παρακάτω τιμοκατάλογο βλέπετε αναλυτικά τις τιμές ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ανάλογα με το ξενοδοχείο της επιλογής σας. ( οι τιμές αφορούν τους εκδρομείς από Αθήνα, Χαλκίδα και Λαμία )

  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  Δωμάτιο
  Διατροφή
  ΑΘΗΝΑ / ΛΑΡΙΣΑ/ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  EVERGREEN 3* ή GRAMI 3*
  Apartment
  Πρωινό
  109 /  99  /  89
  BELVEDERE 4*
  Apartment
  Ημιδιατροφή
  139 / 129  / 119
  RIVERSIDE 4*
  Studio
  Ημιδιατροφή
  139 / 129  / 119
  GRAND HOTEL 4*
  Studio
  All inclusive
  189 / 179  / 169
  REGNUM HOTEL & SPA 5*
  Executive suite
  Ημιδιατροφή
  199 / 189 / 179
   
  Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν:
  • Μεταφορά με πολυτελή λεωφορεία από την πόλη σας στο Μπάνσκο μετ’ επιστροφής και όλες οι τοπικές μετακινήσεις
  • Διαμονή με πρωινό ή ημιδιατροφή ή all inclusive στο ξενοδοχείο της επιλογής σας για 3 νύχτες
  • Ελεύθερη χρήση των παροχών του ξενοδοχείου ( εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο )
  • Έμπειρος συνοδός - αρχηγός του γραφείου μας καθ' όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Ειδικές τιμές στην ενοικίαση εξοπλισμού ski/snowboard από την ελληνική εταιρία TSAKIRIS
  • Εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις εστίασης ( εστιατόρια, μπαρ, café, κλπ ) με το Bansko passport
  Σημείωση: Τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία βρίσκονται μέσα στο χωριό ενώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στον ανανεωμένο μας οδηγό www.gobansko.com όπου εκεί θα βρείτε και πολλές ακόμα χρήσιμες πληροφορίες.
   
  Παρατηρήσεις τιμοκαταλόγου :  Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ή στούντιο. Για παιδιά έως 6 ετών έχουν δωρεάν διαμονή και επιβαρύνονται μόνο με έξοδα μετακίνησης €50. Παιδιά 6-12 ετών στο δίκλινο των γονέων σε πρόσθετο κρεβάτι έκπτωση 25% Παιδιά σε τετράκλινο ή 2χωρο/3χωρο διαμέρισμα έχουν έκπτωση 30% Επιβάρυνση μονόκλινου 30%. Έκπτωση 3ου ενήλικα σε πρόσθετο κρεβάτι 15% ( εκτός των ξενοδοχείων 3* ). Το τρίκλινο δωμάτιο είναι δίκλινο με πρόσθετο πτυσσόμενο κρεβάτι ή καναπές που ανοίγει και γίνεται κρεβάτι. Η σειρά των προαιρετικών ξεναγήσεων, εκδρομών, περιηγήσεων είναι ενδεικτική και δύναται να αλλάξει. 
   
  ΔΩΡΟ 1o: Με κάθε κράτηση σας κάνουμε δώρο τo L.A. Bansko passport με εκπτώσεις και προσφορές σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ( εστιατόρια, μπαρ, café, ταβέρνες, καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού, κλπ )

  ΔΩΡΟ 2o: Δωρο-επιταγή αξίας 10€ για την καλοκαιρινή εκδρομή του γραφείου μας στη Σκιάθο ή τη Σκόπελο.

  Για ποιους λόγους να επιλέξετε το γραφείο μας για την εκδρομή σας στο Μπάνσκο
  • 9ετής εμπειρία στο συγκεκριμένο προορισμό με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες
  • γνώση και εξειδίκευση από έμπειρους αρχηγούς-συνοδούς
  • πολύ καλά ξενοδοχεία με πολυτελείς παροχές όπως σπα, πισίνες, εστιατόρια, γυμναστήρια, κλπ
  • εγγυημένες αναχωρήσεις όλων των εκδρομών για όλη τη σαιζόν ( 99% )
  • επιβίβαση εκδρομέων από 7 διαφορετικές πόλεις ώστε να καλύπτουμε τους εκδρομείς τόσο από την Κεντρική όσο και τη Β. Ελλάδα.
  • οργανωμένο πρόγραμμα εκδρομής με προαιρετικές δραστηριότητες τόσο στο Μπάνσκο όσο και σε άλλες περιοχές της Βουλγαρίας ( Σόφια, Σαντάνσκι, Ραζλόγκ, Μπλαγκόεβγκραντ, Μονή Ρίλα, κλπ )
  • Bansko passport με προσφορές και εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ( Tsakiris ski rental, La petite, Forest Cup, Ivan's food, Euphoria, La Skara, Queen's pub, κλπ )
 • Μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα:
  2410 555689
  - 2310 260986
  - 210 2841001

  ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος

  Όνομα*
  Εισήγαγε το όνομά σου
  Επίθετο*
  Εισήγαγε το επίθετό σου
  Τηλέφωνο*
  Εισήγαγε το τηλέφωνό σου
  E-mail*
  Εισήγαγε ένα έγκυρο e-mail
  Σχόλια / Παρατηρήσεις
  Εισήγαγε το μήνυμά σου για να μπορέσουμε να σε εξυπηρετήσουμε
  Θέλω να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω:
  Invalid Input
  Λάθος εισαγωγή!