Κλήση
Χάρτης
2410 555689 - 2310 260986 - 210 2841001
6949 248499 - 6971 505677
 

Βελιγράδι για το Final four Euroleage 2018

από 130€

 • Κατηγορία: Ευρώπη
 • Διάρκεια: 4 ημέρες
 • Περίοδος: Άνοιξη
 • 1η-2η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΛΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΕΡΡΕΣ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - KOMPANK AREN

  Αναχώρηση στις 20.00 από την πύλη του λιμανιού στο Βόλο, στις 21.00 από την κεντρική πλατεία της Λάρισας, στις 23.00 από την πλατεία Αριστοτέλους και στις 00.30 από τη διασταύρωση του Λευκώνα. Διασχίζοντας τη Βουλγαρία και περνώντας έξω από τη Σόφια, φτάνουμε στα σύνορα της Σερβίας. Διέλευση των συνόρων και εισερχόμαστε στην Παλαιά Σερβία. Άφιξη στην πρωτεύουσα, το Βελιγράδι νωρίς το πρωί. Αρχικά επισκεπτόμαστε το Ζέμουν μια περιοχή στο Νέο Βελιγράδι, με παραδοσιακά σπίτια, γραφικά σοκάκια και υπαίθριες αγορές, που δίνουν μια διαφορετική πινελιά στη μεγαλούπολη. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε παραλιακά του ποταμού Σάββα όπου μας περιμένει το καραβάκι για να κάνουμε την κρουαζιέρα στα νερά του Σάββα και του Δούναβη. Ελεύθερος χρόνος για καφέ για όσους δε θέλουν να ακολουθήσουν την κρουαζιέρα.

  Κατά τις 15.00 κατευθυνόμαστε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και φαγητό. Στις 17:00 πηγαίνουμε προς το γήπεδο KOMPANK ARENA, αλλιώς όσοι δεν θα πάνε στο γήπεδο στις 20.00 συγκεντρωνόμαστε και με το λεωφορείο μας ξεκινάμε για το Belgrade by night, ώστε να θαυμάσουμε τα ολόφωτα κτίρια και τις γέφυρες της πόλης, μιας πόλης πληγωμένης στο πέρασμα της ιστορίας που στέκει όμως μέχρι σήμερα περήφανη κι αγέρωχη. Μετά το τέλος της ξενάγησης θα κάνουμε μια στάση στο ιστορικό κέντρο της πόλης, δίπλα στον κεντρικό πεζόδρομο της Κνεζ Μιχάηλοβα όπου θα έχουμε ελέυθερο χρόνο για φαγητό ή ποτό. Διανυκτέρευση.

  3η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΛΕΜΕΓΚΝΤΑΝ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ - KOMPANK AREN

  Πρωινό στο ξενοδοχείο και στις 09.00 ξεκινάμε την ξενάγησή μας στο Βελιγράδι με το λεωφορείο θαυμάζοντας την πανοραμική θέα και παρακολουθώντας περιφερειακά το Μουσείο Τίτο, αφιερωμένο στον ηγέτη που σημάδεψε την ιστορία της χώρας, το Κοινοβούλιο, που μέχρι τη διάλυση της χώρας ήταν το Κοινοβούλιο της Γιουγκοσλαβίας, το Δημαρχείο, το Εθνικό Μουσείο, το Εθνικό Θέατρο, τη νέα πόλη και θα καταλήξουμε στο Kalemegdan, το φρούριο– κάστρο της πόλης, που ξεκίνησε από τους Ρωμαίους και επεκτάθηκε από τους Οθωμανούς. Το κάστρο – φρούριο είναι χτισμένο σε υψόμετρο 125 μέτρων και πανοραμικά θα θαυμάσουμε το δέλτα των ποταμών Δούναβη και Σάβα, τη φυλακή Νεμπόισα, εκεί όπου φυλακίστηκε ο οραματιστής των ενωμένων Βαλκανίων Ρήγας Φερραίος. Θα περπατήσουμε στο κάστρο για να θαυμάσουμε το μνημείο ευγνωμοσύνης προς τη Γαλλία και το μνημείο του Νικητή.

  Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στον Άγιο Σάββα ( το μεγαλύτερο χριστιανικό ναό των Βαλκανίων), αφιερωμένο στον πρώτο Άγιο και αρχιεπίσκοπο της Σερβίας, όπου θα έχουμε περίπου 1 ώρα ξενάγηση και λίγο ελεύθερο χρόνο για έναν καφέ. Κατά τη 13.00 θα ξεκινήσουμε για την προαιρετική μας εκδρομή στο Νόβισαντ, την πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνα και όσοι είναι για παρακολούθηση του αγώνα στις 17:00 έχουμε αναχώρηση. Μέσα από μια υπέροχη διαδρομή περίπου 1 ώρας, φτάνουμε στην πόλη, η οποία μοιάζει σα να ξέφυγε από παραμύθι και αποπνέει αέρα Αυστροουγγαρίας. Θα δούμε το κάστρο Petrovaradin, με ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη, την πλατεία Slobodan, τον καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο όπου μέχρι σήμερα δεσπόζει το κτίριο, όπου στέγαζε το αλλοτινό Ελληνικό σχολείο.

  Το απόγευμα επιστροφή στο Βελιγράδι κατά τις 18.30 και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική έξοδος σε παραδοσιακή ταβέρνα στη Σκανταρλίγια, μια περιοχή που θυμίζει την Πλάκα της Αθήνας και την Μονμάρτη στο Παρίσι. Μια γνωριμία με το νυχτερινό Βελιγράδι υπό τους ήχους τσιγγάνικων βιολιών και σέρβικων τραγουδιών. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε την περιοχή Sava Mala για ποτό σε ένα από τα πολλά μπαρ της περιοχής.

  4η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - KOMPANK AREN

  Πρωινό και ημέρα ελεύθερη, για να περιπλανηθείτε εξ ιδίων στην πόλη. Στις 17:00 αναχώρηση στο γήπεδο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

  5η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΝΙΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΑΡΙΣΑ - ΒΟΛΟΣ

  Πρωινό στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση των αποσκευών στο λεωφορείο. Αναχώρηση για Ελλάδα μέσω Νίς και Σκοπίων με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο για καφέ ή φαγητό. Άφιξη περίπου στις 22.00 στην Θεσσαλονίκη και στις 24.00 στη Λάρισα.

 • Φρούριο Kalemegdan

  Φρούριο Kalemegdan

  Είναι ένα οχυρό και πάρκο που βρίσκεται στην περιοχή Stari Grad κοντά στο κέντρο της πόλης. Στέκεται στην κορυφή του λόφου σε ύψος 125.5 μέτρων. Είναι η καρδιά και το παλιότερο σημείο της πόλης του Βελιγραδίου, αφού για αιώνες, ο πληθυσμός της πόλης ζούσε εντός των τειχών του οχυρού, κάτι που το κάνει να είναι απόλυτα συνυφασμένο με την ιστορία της πόλης.
  Κοινοβούλιο

  Κοινοβούλιο

  Το παρόν κτίριο του κοινοβουλίου της Σερβίας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης μπροστά από το πάρκο Pioneer's στην πλατεία Nikola Pašić. Περισσότερα από 100 γραφεία και τέσσερις αίθουσες επιτροπών βρίσκονται στο κτίριο ενώ στον πρώτο όροφο στεγάζεται και μια βιβλιοθήκη 165 τετραγωνικών μέτρων με 60.000 βιβλία. Στη διάσημη ταινία "The Day the Earth Stood Still", το Κοινοβούλιο απεικονίζεται να φλέγεται.
  Ναός Αγίου Σάββα

  Ναός Αγίου Σάββα

  Ένα μέρος με εξαιρετικό ενδιαφέρον για εμάς τους Έλληνες, καθώς είναι ο μεγαλύτερος Ορθόδοξος ναός στον κόσμο. Είναι αφιερωμένος στον Άγιο Σάββα, ιδρυτή της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και σημαντικό πρόσωπο της χώρας κατά τη μεσαιωνική εποχή. Η κατασκευή του ναού έγινε αποκλειστικά με προσφορές, ενώ, εικάζεται ότι χτίστηκε στο σημείο που θάφτηκε ο Άγιος Σάββας.
  Παλιό παλάτι

  Παλιό παλάτι

  Ήταν το βασιλικό παλάτι της δυναστείας Obrenović της Σερβίας, ενώ σήμερα στεγάζει το Δημαρχείο της πόλης. Το εσωτερικό του παλατιού ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακό, όμως έπαθε σημαντικές ζημιές κατά την διάρκεια των δύο Παγκοσμίων Πολέμων. Μετά τη λήξη των ανακατασκευών η αρχιτεκτονική του κτιρίου άλλαξε δραστικά. Όμως, μια επίσκεψη στο εσωτερικό του θα είναι μια ευχάριστη επιλογή κατά τη διαμονή σας στην πόλη.

 • Οδική εκδρομή
  • Κόστος εκδρομής με αναχώρησης από Θεσσαλονίκη - Σέρρες: από 130€
  • Για αναχώρηση από Λάρισα υπάρχει επιβάρυνση +15€ ενώ από Αθήνα +50€
  Αεροπορική εκδρομή

  Αεροπορικά εισιτήρια μέσω Αθήνας +180€ με φόρους αεροδρομίου (Air Serbia)

  • Αναχώρηση: Παρασκευή 18/05 Αθήνα - Βελιγράδι (16:35 - 17:15)
  • Επιστροφή: Δευτέρα 21/05 Βελιγράδι - Αθήνα (00:30 - 03:00)

  Αεροπορικά εισιτήρια μέσω Θεσσαλονίκης +230€ με φόρους αεροδρομίου (Air Serbia)

  • Αναχώρηση: Παρασκευή 18/05 Αθήνα - Βελιγράδι (16:10 - 16:15)
  • Επιστροφή: Δευτέρα 21/05 Βελιγράδι - Αθήνα (13:20 - 15:25)

  Περιλαμβάνονται:

  • 1) Μεταφορά με σύγχρονο λεωφορείο από την πόλη σας και μετ' επιστροφής
  • 2) Πρωινό σε μπουφέ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου
  • 3) 3 διανυκτερεύσεις σε 3* ή 4* (Hotel N Belgrade, Slavijia Garni, Balasevivic)
  • 4) Ξεναγήσεις- περιηγήσεις του προγράμματος με τοπικό Ελληνόφωνο ξεναγό
  • 5) Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
  • 6) Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια
  Εξασφαλισμένα εισιτήρια αγώνα για Τους 4 Αγώνες από 455€ έως 895€

  ΛΟΓΩ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΟΝΟ 50€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  • Οι πωλήσεις των εισιτηρίων είναι οριστικές
  • Τα εισιτήρια των αγώνων τα προμηθευόμαστε από πωλητές εκτός Ελλάδος και όχι από Ελληνικές Κ.Α.Ε.
  • Οι τιμές έχουν οριστεί από τους πωλητές και μπορεί να είναι υψηλότερες από την ονομαστική αξία. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν έξοδα καταχωρήσεων και παράδοσης (εφαρμόζονται με την συναλλαγή)
  • Οι ημερομηνίες και ώρες των εκδηλώσεων μπορεί να αλλάξουν από τον διοργανωτή, εξαρτάται από εσας να ελέγξετε τις τοπικές καταχωρήσεις γιά τις αλλαγές.
  • Μετά την ολοκλήρωση & εξόφληση της αγοράς σας και 2 ημέρες πριν την αναχώρηση θα λάβεται το Τελειωτικό ενημερωτικό της εκδρομής & πληροφορίες για την παράδοση των εισιτηρίων σας για τους 4 αγώνες.
 • Μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα:
  2410 555689
  - 2310 260986
  - 210 2841001

  ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος

  Όνομα*
  Εισήγαγε το όνομά σου
  Επίθετο*
  Εισήγαγε το επίθετό σου
  Τηλέφωνο*
  Εισήγαγε το τηλέφωνό σου
  E-mail*
  Εισήγαγε ένα έγκυρο e-mail
  Σχόλια / Παρατηρήσεις
  Εισήγαγε το μήνυμά σου για να μπορέσουμε να σε εξυπηρετήσουμε
  Θέλω να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω:
  Invalid Input
  Λάθος εισαγωγή!