Κλήση
Χάρτης
2410 555689 - 2310 260986 - 210 2841001
6949 248499 - 6971 505677
 

Πάσχα στη Μάλτα

από 385€

 • Κατηγορία: Ευρώπη
 • Διάρκεια: 4 ημέρες
 • Περίοδος: Πάσχα
 • 1η μέρα

  Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και απευθείας πτήση για το νησί των Ιπποτών, τη Μάλτα. Υποδοχή από τον τοπικό Αγγλόφωνο αντιπρόσωπο, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με το νησί.

  2η μέρα

  Πρωινό στο ξενοδοχείο και μετέπειτα θα δείτε την Μάλτα κάνοντας το NORTH/BLUE TOUR με τα τουριστικά λεωφορεία της “Malta Sightseeing”, τα μόνα που έχουν περιγραφή και στην ελληνική γλώσσα. Υπάρχει δυνατότητα να σταματήσετε σε όποια στάση επιθυμείτε και κατόπιν να συνεχίσετε την περιήγηση καθώς το εισιτήριο του λεωφορείου ισχύει για ολόκληρη την ημέρα. Η εκκίνηση είναι κάθε μισή ώρα από το σημείο “Sliema Ferries”, καθημερινά από τις 09.00 έως 15.00 (Κυριακή έως 14.00) και η διαδρομή περιλαμβάνει τις περιοχές Msida Yacht Marina, Valletta, San Anton Gardens, Ta’ Qali Crafts Village, Aviation Museum, Mosta, Mdina & Rabat, Mgarr, Golden Bay, Bugibba, St. Julian’s και επιστροφή πάλι στην Sliema. Απόγευμα ελεύθερο.

  3η μέρα

  Μετά το πρωινό, μπορείτε να μεταφερθείτε με τοπική συγκοινωνία στο σημείο “Sliema Ferries” όπου ξεκινάει η κρουαζιέρα στο «Μεγάλο Λιμάνι». Η εκκίνηση είναι κάθε μια ώρα, καθημερινά από τις 09.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ., (Κυριακή έως τις 13.00 μ.μ.) Αμέσως μετά την επιβίβαση το καράβι κατευθύνεται προς τα δύο μεγάλα λιμάνια της Μάλτας: Μαρσαμσέτ (Marsamxett) και το Μεγάλο Λιμάνι (Grand Harbour), όπου οι φυσικοί ορμίσκοι έχουν δημιουργήσει ένα από τα πιο όμορφα λιμάνια της Ευρώπης. Από το καράβι διακρίνονται τα οχυρά των Ιπποτών τα οποία είναι μοναδικός θησαυρός για τους λάτρεις της φωτογραφίας. Θα δείτε πολλά ενδιαφέροντα σημεία όπως πολεμικά παρατηρητήρια, επάλξεις και ορμίσκους που μπορείτε να θαυμάσετε μόνο από την θάλασσα.

  4η μέρα

  Πρωινό στο ξενοδοχείο και κατόπιν θα έχετε ελεύθερο χρόνο για μια τελευταία βόλτα στην περιοχή σας. Αναχώρηση από τα δωμάτια στις 12:00. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής σας.
  Οι τιμές της εκδρομής διαμορφώνονται ανάλογα με το αεροδρόμιο της αναχώρησης και το ξενοδοχείο της επιλογής σας.

 • Ένα ταξίδι στο μαγευτικό νησί των Ιπποτών, τη Μάλτα. Εκεί όπου τα Μεσαιωνικά κάστρα και τα παλάτια στέκονται μάρτυρες της πλούσιας και μακραίωνης ιστορίας του τόπου. Με πρωτεύουσα τη Βαλέτα αποτελεί πια ένα νησιωτικό κράτος που βρίσκεται στο κέντρο της Μεσογείου και παρά το περιορισμένο της μέγεθος έχει να επιδείξει μια τεράστια πολιτιστική κληρονομιά που ξεδιπλώνεται στα βάθη των αιώνων.

  Οι συνεχώς βελτιούμενες υποδομές αλλά και το ιδιαίτερα ευχάριστο μεσογειακό κλίμα που χαρακτηρίζει ολόκληρο το νησί είναι μερικά από τα στοιχεία που προσελκύουν πολλές χιλιάδες επιβατών, ολόκληρη τη διάρκεια του χρόνου. Απολαύστε την παραμυθένια ατμόσφαιρα, περπατήστε στα χνάρια των Σταυροφόρων και απολαύστε τα επιβλητικά αξιοθέατα.

  Καθεδρικός Ναός του Αγίου Γεωργίου

  Καθεδρικός Ναός του Αγίου Γεωργίου

  Εξωτερικά θα έλεγε κανείς ότι μοιάζει με φρούριο. Εσωτερικά είναι εικονογραφημένο και διακοσμημένο σε γραμμή μπαρόκ. Εντός του ναού φιλοξενούνται 8 διαφορετικά παρεκκλήσια καθένα από τα οποία είναι αφιερωμένα στον προστάτη άγιο του εκάστοτε τάγματος. Υπάρχει το αγγλοβαυαρικό παρεκκλήσι, γνωστό ως παρεκκλήσι των λειψάνων, το παρεκκλήσι της Προβηγκίας που είναι αφιερωμένο στον αρχάγγελο Μιχαήλ, το παρεκκλήσι της Γαλλίας που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Παύλο, το παρεκκλήσι της Ιταλίας που είναι αφιερωμένο στην Αγία Αικατερίνη και άλλα.
  Το παλάτι του μεγάλου Μαγίστρου

  Το παλάτι του μεγάλου Μαγίστρου

  Το Grandmaster's Palace, όπως λέγεται διεθνώς, είναι ένα επιβλητικό ανάκτορο που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς σαν ένα από τα πλέον αντιπροσωπευτικά δείγματα αρχιτεκτονικής της πόλης. Συμβολίζει το θρίαμβο της μεγάλης πολιορκίας της Μάλτας που συντελέστηκε το 1565. Με το πέρασμα των αιώνων, βέβαια, δέχτηκε αρκετές τροποποιήσεις, αφού ταυτόχρονα αποτελούσε και την οικία του εκάστοτε κυβερνήτη. Πανοπλίες ξίφη ασπίδες και λόγχες είναι μερικά μόνο από τα εκθέματα που παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον. Σήμερα, χρησιμοποιείται από τη βουλή των αντιπροσώπων και συγχρόνως στεγάζει το γραφείο του προέδρου της Μάλτας.
  Οικία Ρόκα Πίκολα

  Οικία Ρόκα Πίκολα

  Η ιστορία του ξεκινά περίπου 500 χρόνια πριν όταν οι “Ιωαννίτες” ιππότες μετά την απόκρουση της τούρκικης επίθεσης και πολιορκίας αποφάσισαν να χτίσουν μια αριστοκρατική πόλη αντίστοιχη με τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις εκείνης της περιόδου. Τα περισσότερα ανάκτορα λοιπόν που ιδρύθηκαν εκείνη την περίοδο στην πόλη της Βαλέτα, ξεχωρίζουν για το κύρος και την αισθητική ομορφιά που σίγουρα ταυτίζεται με μία αναγεννησιακή προσέγγιση. Σήμερα αποτελεί ιδιοκτησία της πασίγνωστης οικογένειας ευγενών de Piros μέσα στους αιώνες όμως έχει αλλάξει αρκετές φορές χέρια.
  Εθνικό Μουσείο Καλών Τεχνών

  Εθνικό Μουσείο Καλών Τεχνών

  Αρχικά χρησιμοποιήθηκε ως ιδιωτική οικία, αλλά στη συνέχεια έγινε τόπος συνεδριάσεων, και διοικητήριο του βρετανικού στόλου. Η μετατροπή του παλατιού σε μουσείο έγινε το 1974 και από τότε σε αυτό φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος της εθνικής καλλιτεχνικής κληρονομιάς της χώρας. Μεταξύ των εκθεμάτων ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να θαυμάσει γλυπτά και ζωγραφικούς πίνακες που χρονολογούνται από τον 15ο έως τον 20ο αιώνα.
  Φρούριο Saint Elmo

  Φρούριο Saint Elmo

  Έχει μείνει στην ιστορία λόγω της ηρωικής αντίστασης που προέβαλαν οι υπερασπιστές του για έναν ολόκληρο μήνα απέναντι στους Τούρκους. Το γεγονός αυτό γιορτάζεται με αναπαράσταση που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κατά τη διάρκεια της εθνικής επετείου. Τα τελευταία 50 χρόνια ένα μέρος του οικοδομήματος φιλοξενεί την αστυνομική ακαδημία της Μάλτας και το υπόλοιπο στεγάζει το εθνικό πολεμικό μουσείο. Από το 2008 συγκαταλέγεται στη λίστα των 100 μνημείων που απειλούνται με καταστροφή και κατά καιρούς έχει χρησιμοποιηθεί ως σκηνικό σε ταινίες μεγάλων παραγωγών.

 • Από Αθήνα:

  • Ημερομηνίες: 14 εώς 17 Απριλίου
  • Ώρες πτήσεων με την εταιρεία Ryanair:
  • Αναχώρηση: 14.25 – 15.15
  • Επιστροφή: 22.35 – 01.20

  Στα 385€ το άτομο για το ξενοδοχείο 3* CASTILLE
  Στα 415€ το άτομο για το ξενοδοχείο 3* OSBORNE

  Σημείωση: Για τις κρατήσεις απαιτείται προκαταβολή (όσο το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων την συγκεκριμένη στιγμή που θα κλείσετε το πακέτο) για την έκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων τα οποία δεν ακυρώνονται και ούτε αλλάζουν ημερομηνίες. Υπάρχει δυνατότητα και για πιο κεντρικά ξενοδοχεία αλλά με έξτρα επιβάρυνση στο πακέτο. Ζητήστε μας πληροφορίες εάν δεν σας ικανοποιεί κάποιο από τα προτεινόμενα ξενοδοχεία.

  Στις τιμές περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια με τη Ryanair με απευθείας πτήσεις από την Αθήνα Μάλτα μετ' επιστροφής μαζί με τους φόρους αεροδρομίου.
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό
  Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται:
  • Έξτρα αποσκευές 20kg, οι οποίες χρεώνονται επιπλέον ανάλογα με την πολιτική της εταιρείας
  • Ημερήσια ξενάγηση Μάλτα με έμπειρο Έλληνα ξεναγό (με επιβάρυνση περίπου 60-70€ το άτομο ανάλογα με τον αριθμό των εκδρομέων). Όσα περισσότερα άτομα θα κάνουν ξενάγηση τόσο μειώνεται αντίστοιχα η τιμή κατ' άτομο.
  • Οι είσοδοι στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους
  • Οι μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο που γίνονται με το τοπικό λεωφορείο και κοστίζουν 10€ ανά διαδρομή κατ' άτομο. Υπάρχει και δυνατότητα για ιδιωτική μεταφορά με μισθωμένο βαν όπου το κόστος ανέρχεται στα 80€ το άτομο ανά διαδρομή. (η τιμή αφορά 2 άτομα ενώ σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερα άτομα, τότε το κόστος της μεταφοράς μειώνεται)
 • Μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα:
  2410 555689
  - 2310 260986
  - 210 2841001

  ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος

  Όνομα*
  Εισήγαγε το όνομά σου
  Επίθετο*
  Εισήγαγε το επίθετό σου
  Τηλέφωνο*
  Εισήγαγε το τηλέφωνό σου
  E-mail*
  Εισήγαγε ένα έγκυρο e-mail
  Σχόλια / Παρατηρήσεις
  Εισήγαγε το μήνυμά σου για να μπορέσουμε να σε εξυπηρετήσουμε
  Θέλω να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω:
  Invalid Input
  Λάθος εισαγωγή!