Κλήση
Χάρτης
2410 555689 - 2310 260986 - 210 2841001
6949 248499 - 6971 505677
 

Μπάνσκο: Εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από 55€ το άτομο L.A.Travel

από 55€

 • Κατηγορία: Ευρώπη
 • Διάρκεια: 2-4 ημέρες
 • Περίοδος: Χειμώνας
 • To γραφείο μας συνεχίζει τις εβδομαδιαίες οργανωμένες εκδρομές για το Μπάνσκο για όλο το χειμώνα μέχρι και τέλη Μαρτίου. Το πρόγραμμά μας παραμένει σταθερό με 3 εγγυημένες αναχωρήσεις από Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη (οι αναχωρήσεις είναι Τρίτη, Τετάρτη κα Πέμπτη βράδυ από Αθήνα και αντίστοιχα Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή πρωί από Λάρισα και Θεσσαλονίκη).

  Για ποιους λόγους να επιλέξετε το L.A. travel για την εκδρομή σας στο Μπάνσκο
  • 9ετής εμπειρία στο συγκεκριμένο προορισμό με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες
  • γνώση και εξειδίκευση από έμπειρους αρχηγούς - συνοδούς
  • πολύ καλά ξενοδοχεία με πολυτελείς παροχές όπως σπα, πισίνες, εστιατόρια, γυμναστήρια, κλπ
  • εγγυημένες αναχωρήσεις όλων των εκδρομών για όλη τη σαιζόν ( 95% )
  • επιβίβαση εκδρομέων από 10 διαφορετικές πόλεις ώστε να καλύπτουμε όλους τους εκδρομείς
  • οργανωμένο πρόγραμμα εκδρομής με προαιρετικές δραστηριότητες τόσο στο Μπάνσκο όσο και σε άλλες περιοχές της Βουλγαρίας ( Σόφια, Σαντάνσκι, Ραζλόγκ, Μπλαγκόεβγκραντ, Μονή Ρίλα, κλπ )
  • L.A. Bansko passport με προσφορές και εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
 • Σημεία επιβίβασης εκδρομέων στα τουριστικά λεωφορεία L.A.Travel είναι:

  ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΩΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Ώρα
  ΑΛΙΜΟΣ (PARKING ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ) 21:00
  ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΑΜΑΛΙΑΣ 22-24) 21:30
  ΚΗΦΙΣΙΑ (ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΛ. ΕΛΑΙΩΝ) 22:00
  ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ (OLYMPUS PLAZA) 23:00
  ΛΑΜΙΑ (ΡΟΥΜΕΛΗ ή GOODY'S) 00:30
  ΛΑΡΙΣΑ (ΝΕΟΣ ΝΙΑΒΗΣ) 02:30
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) 05:30
  ΣΥΝΟΡΑ (ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ) 07:30

  Σημείωση: Η άφιξη στο Μπάνσκο συνήθως γίνεται κατά τις 09.30 με 10.00 το πρωί ενώ η αναχώρησή μας από Μπάνσκο είναι προγραμματισμένη στη 13.00 – 13.30 (ανάλογα με το ξενοδοχείο σας).
  Οι ώρες άφιξης στην Ελλάδα είναι οι εξής... 18.00-18.30 στη Θεσσαλονίκη, 20.00 – 20.30 στη Λάρισα και 23.30 – 00.00 στην Αθήνα. (περίπου τα μεσάνυχτα)

  Σημαντικές πληροφορίες για τη μετακίνησή σας στη Βουλγαρία
  • Ενήλικες και παιδιά ταξιδεύουν υποχρεωτικά με διαβατήριο νέου τύπου ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο διοργανωτής ή το συνεργαζόμενο γραφείο για την αδυναμία επίδειξης των ταξιδιωτικών εγγράφων κατά τον έλεγχο στα σύνορα. Οι κάτοχοι μη ελληνικών εγγράφων έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων. (για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τη Βουλγάρικη πρεσβεία στην Αθήνα)
  • Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούνε ταξιδιωτικό έγγραφο (στρατιωτικών, λιμενικών, πυροσβεστών) με εξαίρεση των αστυνομικών που ταξιδεύουν κανονικά με την υπηρεσιακή τους.
  • Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με ένα γονέα χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση του άλλου γονέα. Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν χωρίς τους γονείς τους χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση και από τους δύο γονείς.
  • Προ-κρατήσεις σε συγκεκριμένες θέσεις στα λεωφορεία δεν επιτρέπονται εκτός περιπτώσεων που αφορούν λόγους υγείας και πάντα κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο
  • Όλοι οι επιβάτες πρέπει να βρίσκονται στο προκαθορισμένο σημείο αναχώρησης τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την ώρα αναχώρησης και να έχουν το κινητό τηλέφωνο του συνοδού της εκδρομής ώστε να επικοινωνήσουν μαζί του σε περίπτωση αργοπορίας.
  Προαιρετικές εκδρομές

  Σόφια

  Σόφια 20€

  Ολοήμερη εκδρομή στη Σόφια. Αναχώρηση νωρίς το πρωί. Άφιξη πανοραμική όσο και πεζή ξενάγηση για να γνωρίσουμε την πόλη και τα ενδιαφέροντα μνημεία της, όπως την εκκλησία του Νέφσκυ και την υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, την Ρώσικη εκκλησία, τα παλιά ανάκτορα και σημερινή πινακοθήκη, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών και άλλα. Για αγορές η Σόφια προσφέρει καταπληκτικές ευκαιρίες, αν σκεφθεί κανείς τα 5 mall. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Μπάνσκο.

  Τιμή κατ' άτομο 20 ευρώ. Περιλαμβάνει: Μεταφορά, συνοδό, ξενάγηση. Αναχώρηση στις 09:00

  Μπλαγκοεβγκραντ - Μοναστήρι Ρίλα

  Μπλαγκοεβγκραντ - Μοναστήρι Ρίλα 15€

  Ημερήσια εκδρομή στη μεγαλύτερη και πιο φημισμένη ορθόδοξη Μονή στη Βουλγαρία, όπου βρίσκονται και τα λείψανα του Αγ. Ιωάννη της Βουλγαρίας, ιδρυτού της Μονής. Το Μοναστήρι βρίσκεται στους πρόποδες του ψηλότερου βουνού ης Βουλγαρίας Ρίλα στην βαθειά χαράδρα του ποταμού Ρίλσκα 1147 μ υψ. Στην επιστροφή στάση στην πόλη Μπλαγκόεβραντ, πρωτεύουσα της Ν.Δ Βουλγαρίας με την μεγάλη αγορά της και τα εμπορικά ,το πεζοδρομημένο κέντρο της ,την παλιά πόλη ,και τα όμορφα καφέ της δίπλα στον οταμό Μπίστριτσα.

  Τιμή κατ' άτομο 15 ευρώ. Περιλαμβάνει: Μεταφορά, συνοδό, ξενάγηση. Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι στα μουσεία. Αναχώρηση στις 09:15

  Ράζλογκ - Εθνικός δρυμός

  Ράζλογκ - Εθνικός δρυμός 10€

  Εκδρομή μισής ημέρας στον πανέμορφο Εθνικό Δρυμό του Bansko και στο ιστορικό κέντρο του χωριού. Θα έχουμε τη δυνατότητα να περπατήσουμε σε μοναδικής ομορφιάς μονοπάτια να δούμε τα αξιοθέατα και να θαυμάσουμε το δάσος. Επίσκεψη στην κωμόπολη Razlog για βόλτα στην τοπική αγορά και χρόνο ελεύθερο για καφέ.

  Τιμή κατ' άτομο 10 ευρώ. Περιλαμβάνει: Μεταφορά, συνοδό, ξενάγηση. Αναχώρηση στις 09:30

  Λίμνη Κρίνετς

  Λίμνη Κρίνετς 10€

  Επίσκεψη στη λίμνη Krinec η οποία βρίσκεται στα 5 λεπτά από το Μπάνσκο και περπάτημα μέσα στο δάσος του βουνού Πίριν. Στη συνέχεια θα γευματίσουμε στην τοπική ταβέρνα στην οποία μπορείτε να δοκιμάσετε πέστροφα την οποία ψαρεύουν από τη λίμνη.

  Τιμή κατ' άτομο 10 ευρώ. Περιλαμβάνει: Μεταφορά, συνοδό, ξενάγηση.

  Ιαματικά λουτρά - Μπάνια

  Ιαματικά λουτρά - Μπάνια 15€

  Βόλτα στα ιαματικά λουτρά της περιοχής Μπάνια (απόσταση 10 λεπτών από Μπάνσκο), στα οποία έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα φυσικά σπα της περιοχής

  Τιμή κατ' άτομο 15 ευρώ. Περιλαμβάνει: Μεταφορά, συνοδό και δωρεάν χρήση σπα. Αναχώρηση από το ξενοδοχείο σας κατόπιν ραντεβού με το συνοδό του γραφείου

  Σημείωση: Όλες τις προαιρετικές εκδρομές τις πληρώνετε στον αρχηγό μας στο λεωφορείο ενώ σε περίπτωση έγκαιρης ακύρωσης σας επιστρέφουμε το συνολικό ποσό τηςεκδρομής.

 • Στην κατηγορία ΕΝΤΥΠΑ – ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ θα βρείτε αναλυτικά όλα τα εκδρομικά μας πακέτα με τις τιμές ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ανάλογα με την ημέρα αναχώρησης καθώς και ανάλογα με το ξενοδοχείο της επιλογής σας (σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία τόσο από αναχωρήσεις όσο και από ξενοδοχεία).

  Τα εκδρομικά πακέτα προσφέρουν τις εξής υπηρεσίες:
  • Μεταφορά με πολυτελή λεωφορεία από Αθήνα / Λάρισα / Θεσσαλονίκη στο Μπάνσκο μετ’ επιστροφής και δωρεάν wifi μέσα στην Ελλάδα (στα περισσότερα λεωφορεία)
  • Διαμονή με πρωινό ή ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Έμπειρο συνοδό - αρχηγό του γραφείου μας σε κάθε αναχώρηση
  • 24ώρη εξυπηρέτηση από το συνοδό μας καθ' όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης (tour operator)
  • Δωρεάν μεταφορά ξενοδοχείο-lift-ξενοδοχείο με mini bus κάθε 30΄ από τα ξενοδοχεία
  • Ελεύθερη χρήση των παροχών (εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο)
  • Ειδικές τιμές στην ενοικίαση εξοπλισμού ski/snowboard από ελληνική εταιρία Tsakiris
  • Εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις εστίασης (εστιατόρια, μπαρ, café, κλπ)

  Ταξιδιωτική Ασφάλεια: Όποιος πελάτης επιθυμεί μπορεί να προσθέσει ταξιδιωτική ασφάλεια με κόστος στα 15€ το άτομο (σε συνεργασία με τη Generalli Hellas)

  Τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία μπορείτε να τα δείτε στον ανανεωμένο μας οδηγό www.gobansko.com όπου εκεί θα βρείτε και πολλές ακόμα χρήσιμες πληροφορίες.

  Με κάθε σας κράτηση στο Μπάνσκο σας προσφέρουμε 2 δώρα:

  • Το L.A. Bansko passport με εκπτώσεις και προσφορές σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (εστιατόρια, μπαρ, café, ταβέρνες, καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού, κλπ)
  • Δωρο-επιταγή αξίας 10€ για την καλοκαιρινή εκδρομή του γραφείου μας στη Σκιάθο.
 • Μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα:
  2410 555689
  - 2310 260986
  - 210 2841001

  ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος

  Όνομα*
  Εισήγαγε το όνομά σου
  Επίθετο*
  Εισήγαγε το επίθετό σου
  Τηλέφωνο*
  Εισήγαγε το τηλέφωνό σου
  E-mail*
  Εισήγαγε ένα έγκυρο e-mail
  Σχόλια / Παρατηρήσεις
  Εισήγαγε το μήνυμά σου για να μπορέσουμε να σε εξυπηρετήσουμε
  Θέλω να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω:
  Invalid Input
  Λάθος εισαγωγή!