Κλήση
Χάρτης
2410 555689 - 2310 260986 - 210 2841001
6949 248499 - 6971 505677
 

Γνώρισε την Πόλη για την περίοδο των Φώτων με τα μάτια της ομάδας «Κωνσταντινούπολη, η μαγική πόλη των γλάρων»

από 165€

 • Κατηγορία: Ευρώπη
 • Διάρκεια: 4 ημέρες
 • Περίοδος: Θεοφάνεια
 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

  03-07 Ιαν 18 (4 ημέρες / 3 νύχτες)


  1η ΗΜΕΡΑ (03 – 04 Ιαν): ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ (610 χλμ)

  Συγκέντρωση των εκδρομέων στην Πλατεία Αριστοτέλους (άγαλμα Βενιζέλου) στις 3 Ιαν και αναχώρηση στις 22:00. Διέλευση από Εγνατία Οδό, στάση σε σημείο που θα καθορισθεί για καφέ. Σύνορα Κήπων, έλεγχος διαβατηρίων - ταυτοτήτων, σύντομη επίσκεψη στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών και στη συνέχεια μέσω Μαλγάρων - Ραιδεστού φθάνουμε νωρίς το πρωί στην Κωνσταντινούπολη.

  Πρώτη γνωριμία με την Πόλη, παραδοσιακό τούρκικο πρωϊνό σ’ ένα όμορφο προάστιο του Βοσπόρου, στο Yenikoy, το σημερινό Νιχώρι, σε ένα μαγαζί αγκαλιάζοντας όλο το Βόσπορο. Στη συνέχεια περιήγηση και ξενάγηση στα χωριά του Βοσπόρου με κατεύθυνση τη Μεγάλη Οδό του Πέρα όπου θα επισκεφθούμε το Ζωγράφειο Σχολείο. Μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθερο ο καθένας να περιηγηθεί στα όμορφα σοκάκια της Πόλης. Διανυκτέρευση.

  2η ΗΜΕΡΑ (05 Ιαν): ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

  Πρωινό και αναχώρηση για περιήγηση στην Πόλη. Θα ξεκινήσουμε με την επίσκεψη μας και θα επισκεφθούμε την περίφημη εκκλησία – μουσείο της Αγιά Σοφιάς και το Παλάτι του Τοπ Καπί. Για όσους δεν θα εισέλθουν στα συγκεκριμένα μουσεία την ώρα της περιήγησης αυτής θα περιηγηθούμε οδικώς στην Μαγευτική Περιοχή του Sultanahmet και θ’ απολαύσουμε ένα υπέροχο καφεδάκι στο ξενοδοχείο Seven Hils με πιάτο θέα όλο το Ιστορικό Κέντρο.

  Μετά τις επισκέψεις μας στα μουσεία θα μεταβούμε οδικώς, εάν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, στο λιμάνι του Eminonu για να μεταβούμε με το καράβι της γραμμής στην περιοχή του Σκούταρη όπου και θα περιηγηθούμε εκεί και μετά το τέλος θα επιστρέψουμε για να επισκεφθούμε την Αιγυπτιακή αγορά και για όποιους επιθυμούν να κάνουν τις αγορές τους στις παλιές αγορές που βρίσκονται ακριβώς πίσω από την Αιγυπτιακή αγορά. Μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθερο ο καθένας να περιηγηθεί στα όμορφα σοκάκια της Πόλης. Διανυκτέρευση.

  3η ΗΜΕΡΑ (06 Ιαν): ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (610 χλμ)

  Πρωινό και αναχώρηση με το λεωφορείο για τον αγιασμό των Υδάτων στο Πατριαρχείο, μετά το πέρας της τελετής και εάν ο καιρός το επιτρέψει θα περιηγηθούμε οδικώς στις υπέροχες γειτονιές του Φαναρίου και του Μπαλατά με κατεύθυνση την Παναγία των Βλαχερνών όπου εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ.

  Μετά το τέλος της περιήγησής μας σ’αυτές τις μαγευτικές γειτονιές θα μεταβούμε στο λιμάνι του Κεράτιου απ’ όπου θα πάρουμε ένα ιδιωτικό καράβι για την προαιρετική κρουαζιέρα μας στα νερά του Βοσπόρου απολαμβάνοντας έτσι Ασία και Ευρώπη μαζί. Μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθερο ο καθένας να περιηγηθεί στα όμορφα σοκάκια της Πόλης. Διανυκτέρευση.

  4η ΗΜΕΡΑ (07 Ιαν): ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

  Πρωινό και αναχώρηση για να μεταβούμε στην περιοχή του Μακροχωρίου, το σημερινό Bakirkoy προκειμένου να επισκεφθούμε το İstanbul Akvaryum το Ενυδρείο Κωνσταντινούπολης. Μετά την επίσκεψη μας αναχωρούμε για τη Θεσσαλονίκη. Στάση στη Ραιδεστό για φαγητό. Διέλευση Κήπων και με τις απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

 • Κωνσταντινούπολη, η πρωτεύουσα του Βυζαντίου!

  Η Κωνσταντινούπολη, είναι η μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, αποτελώντας το οικονομικό, πολιτιστικό και ιστορικό κέντρο της χώρας. Με πληθυσμό περίπου 14,38 εκατομμύρια κατοίκους, αποτελεί μια από τις πολυπληθέστερες πόλεις του κόσμου.

  Η Κωνσταντινούπολη έχει ιστορία χιλιάδων χρόνων και τα σημάδια του πολιτισμού είναι ορατά σε κάθε σημείο της. Αποτελώντας έναν all time classic προορισμό για ψαγμένους και μη ταξιδιώτες που θέλουν να ανακαλύψουν τα μυστικά της.

  Διάβασε πληροφορίες και ενημερώσου για τα σημαντικότερα σημεία που πρέπει να επισκεφθείς!

  Εκκλησία Αγίας Σοφίας

  Εκκλησία Αγίας Σοφίας

  Ο ναός της Αγίας Σοφίας είναι ένα από σημαντικότερα μνημεία της συγχρονης ιστορίας αλλά και ένα από τα κορυφαία σύμβολα της Ορθοδοξίας. Απαραίτητη στάση κάθε επισκέπτη, δη Έλληνα, ένα από τα σπουδαιότερα αρχιτεκτονικά επιτεύγματα παγκοσμίως
  Μεγάλο Παζάρι

  Μεγάλο Παζάρι

  Είναι μια από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες καλυμμένες αγορές στον κόσμο, με περισσότερες από 58 καλυμμένες οδούς και πάνω από 1.200 καταστήματα που προσελκύουν μεταξύ 250.000 και 400.000 επισκεπτών καθημερινά.
  Βόσπορος

  Βόσπορος

  Μια βόλτα με τα καραβάκια του Βοσπόρου θα νιώσει κανείς να ταξιδεύει σε χώρες μαγικές. Υπέροχα αξιοθέατα που αξίζει να τα γευτεί το μάτι και να ταξιδέψει τον νου.
  Γέφυρα και Πύργος του Γαλατά

  Γέφυρα και Πύργος του Γαλατά

  Από πάνω του διέρχονται αυτοκίνητα, τραμ , ενώ όταν ο καιρός το επιτρέπει είναι γεμάτη με ψαράδες. Στην βάση της γέφυρας υπάρχει ένας όροφος που στεγάζει μαγαζιά και restaurant. Αν σηκώσετε το κεφάλι σας ψηλά ενώ διασχίζετε την γέφυρα του Γαλατά θα δείτε, από την μία πλευρά την Αγία Σοφία και το Μπλε τζαμί και από την απέναντι των πύργο του Γαλατά.
  Μπλε Τζαμί

  Μπλε Τζαμί

  Είναι το ωραιότερο και μεγαλύτερο τζαμί στην Κωνσταντινούπολη, ξακουστό και για την αρμονία του. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αριστουργήματα της Ισλαμικής αρχιτεκτονικής παγκοσμίως και αρχιτέκτονάς του υπήρξε ο Σεντεφχάρ Μεχμέτ Αγάς

 • Τιμή 4ήμερης εκδρομής (3 διανυκτερεύσεις) κατ' άτομο για 3 - 7 Ιανουαρίου 2017:

  165€ το άτομο με πρωινό στο ξενοδοχείο Hotel Golden Age 4* στην περιοχή Ταξίμ από Θεσσαλονίκη

  Σημείωση 1: Για αναχώρηση από τη Λάρισα, την Κατερίνη ή τις Σέρρες υπάρχει επιβάρυνση 20€ κατ' άτομο στο σύνολο της εκδρομής.
  Σημείωση 2: Για αναχώρηση από Αθήνα υπάρχει επιβάρυνση 50€ κατ' άτομο στο σύνολο της εκδρομής (με την συμπλήρωση τουλάχιστων 15 ατόμων).
  Σημείωση 3: Για μονόκλινο υπάρχει επιπλέον χρέωση +40%


  Στην τιμή της προσφοράς μας περιλαμβάνονται:
  • Μεταφορά με σύγχρονο λεωφορείο από Λάρισα, Κατερίνη ή Θεσσαλονίκη στην Κωνσταντινούπολη μετ' επιστροφής
  • Πρωϊνό με το που φτάσουμε στην Κωνσταντινούπολη σε εστιατόριο με θέα τον Βόσπορο στην περιοχή Υενικού ή Νιχώρι (Δώρο του γραφείου και της ομάδας)
  • Πρωινό σε μπουφέ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου
  • Ξεναγήσεις- περιηγήσεις του προγράμματος με τοπικό Ελληνόφωνο ξεναγό
  • Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια
  Δεν περιλαμβάνονται:
  • Τα γεύματα και τα ποτά στις ταβέρνες
  • Οι είσοδοι αρχαιολογικών χώρων και μουσείων
  • Προαιρετικές δραστηριότητες όπως η κρουαζιέρα στο Βόσπορο (+15€)
  Σημειώσεις προγράμματος:
  • Ο αρχηγός δύναται εφόσον οι συνθήκες του ταξιδιού το επιβάλουν να τροποποιήσει το πρόγραμμα επισκέψεων και περιηγήσεων προς όφελος των ταξιδιωτών
  • Η κρουαζιέρα στο Βόσπορο διαρκεί περίπου 2 ώρες και κοστίζει 15€ το άτομο
  • Μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε την περιαγωγή στα κινητά σας ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε όταν θα βρίσκεστε στην Τουρκία. Φυσικά, για να καλέσουμε Ελλάδα χρησιμοποιούμε το 0030.
  • Για να κρατήσετε θέσεις πρέπει να μας στείλετε τα ονοματεπώνυμα σας,τους αριθμούς ταυτοτήτων και τις ημερομηνίες γεννήσεως ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να περάσετε από τα γραφεία μας ή να μας καταθέσετε μια προκαταβολή από 50€ το άτομο σε τραπεζικό λογαριασμό του γραφείου (τους οποίους θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας).

  ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: Διαβατήριο καινούριο ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες.

  Σημείωση: Σε περίπτωση που ακυρώσετε την εκδρομή μέχρι 5 μέρες πριν την αναχώρηση, τότε σας επιστρέφουμε την προκαταβολή ενώ για ακύρωση τις τελευταίες 4 μέρες χρεώνεστε ακυρωτικά 50€ το άτομο, δηλαδή το ποσό της προκαταβολής το οποίο έχετε ήδη πληρώσει.

 • Μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα:
  2410 555689
  - 2310 260986
  - 210 2841001

  ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος

  Όνομα*
  Εισήγαγε το όνομά σου
  Επίθετο*
  Εισήγαγε το επίθετό σου
  Τηλέφωνο*
  Εισήγαγε το τηλέφωνό σου
  E-mail*
  Εισήγαγε ένα έγκυρο e-mail
  Σχόλια / Παρατηρήσεις
  Εισήγαγε το μήνυμά σου για να μπορέσουμε να σε εξυπηρετήσουμε
  Θέλω να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω:
  Invalid Input
  Λάθος εισαγωγή!