Κλήση
Χάρτης
2410 555689 - 231 2318880 - 210 2841001
6980 702456 - 6971 505677
 

28η Οκτωβρίου στο Βουκουρέστι

από 155€

 • Κατηγορία: Ευρώπη
 • Διάρκεια: 4 ημέρες
 • Περίοδος: 28η Οκτωβρίου
 • 1η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΛΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΕΡΡΕΣ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

  Αναχώρηση την Τετάρτη μετα τα μεσάνυχτα στη 01.30 π.μ από την πύλη του λιμανιού στο Βόλο, στις 02.30 π.μ. από την κεντρική πλατεία της Λάρισας και στις 05.00 π.μ από το ΚΤΕΛ Μακεδονία. Περνώντας τα σύνορα και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στο Ρούσε. Συνεχίζουμε και περνώντας την Γέφυρα της Φιλίας πάνω από τον Δούναβη φτάνουμε στο Βουκουρέστι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο το απόγευμα, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και φαγητό. Διανυκτέρευση.

  2η ημέρα: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

  Πρόγευμα και ξεκινάμε την ξενάγηση μας στην πόλη. Θα επισκεφτούμε το Μουσείο του χωριού, που είναι μοναδικό στο είδος του και δέιχνει την αρχιτεκτονική από όλες τις περιοχές της χώρας, καθώς και το παλάτι της βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου.

  Το παλάτι είναι το δέυτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο του κόσμου μετά το Πεντάγωνο. Κατά τη διάρκεια της περιήγησης μας, θα θαυμάσουμε το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο μέγαρο μουσικής της χώρας, τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, την Αψίδα του θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισίου, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο, την Ελληνική εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα, το μουσείο του Πυροσβέστη και την στρατιωτική Ακαδημία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

  3η ημέρα: ΣΙΝΑΪΑ - ΜΠΡΑΝ ΠΥΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑ (300 χλμ)

  Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα θρυλικά Καρπάθια. Αφού διασχίσουμε την κοιλάδα του ποταμού Πράχωβα φτάνουμε στην Σινάϊα, το μαργαριτάρι των Καρπαθίων, όπου θα επισκεφτούμε το παλάτι Πελες, θερινή κατοικία του βασιλιά Καρόλου, του 1ου Βασιλιά της Ρουμανίας. Στη συνέχεια θα δούμε καθοδόν το Μοναστήρι της Σινάϊα, το 1ο κτίριο που κτίστηκε ύστερα από την επίσημη ονομασία της πόλης και έπειτα αναχωρούμε για το Μπραν.

  Θα επισκεφτούμε τον Πύργο Μπραν, γνωστό ως Πύργο του Δράκουλα, ο οποίος κτίστηκε το 14ο αιώνα ως αμυντικό φρόυριο απέναντι στις οθωμανικές επιθέσεις. Συνεχίζουμε με μια σύντομη ξενάγηση στο Μπρασώφ, όπου θα δούμε την παλιά πόλη και τη Μαύρη εκκλησία, γοτθικού ρυθμού, τη μεγαλύτερη σε μέγεθος στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Επιστροφή στο Βουκουρέστι. Διανυκτέρευση.

  4η ημέρα: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΕΛΛΑΔΑ

  Πρωινό στο ξενοδοχείο, τακτοποίση αποσκευών στο λεωφορείο και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για Ελλάδα. Καθοδόν θα κάνουμε 4 στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη περίπου στις 22.00 και στην Λάρισα περίπου στις 24.00. Τέλος εκδρομής.

 • To γραφείο μας διοργανώνει  οδικές εκδρομές για την περίοδο της 28ης Οκτωβρίου με αναχωρήσεις λεωφορείων από Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη, Σέρρες και Θεσσαλονίκη.

  Νέος προορισμός που θα σας καταπλήξει, με τα κομψά ξενοδοχεία, τα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και τα μοναδικά club. Το συγκεκριμένο πακέτο για Βουκουρέστι με την τιμή που βλέπετε, αφορά μεταφορά από και προς Θεσσαλονίκη και διαμονή για 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα, ή τετράκλινα με αναχώρηση στις 25 Οκτωβρίου κι επιστροφή στις 29 Οκτωβρίου 2017

  Μουσεία - Αξιοθέατα - Τιμές Εισιτηρίων
  • Το Παλάτι του "Λαού" - Βουλή
   Ώρες Λειτουργίας:
   Μάρτιο με Οκτώβριο καθημερινά 09:00 - 17:00. (τελευταία είσοδος 16:30)
   Νοέμβριο με Φεβρουάριο καθημερινά 10:00 - 16:00. (τελευταία είσοδος 15:30)
   Γενική Είσοδος: 35lei - Φοιτητική είσοδος: 18lei
   Γενική Είσοδος με δυνατότητα φωτογραφίας: 65lei - Φοιτητική είσοδος : 48lei
  • Μουσείο του Χωριού (Village Museum) στο Πάρκο Ερεστρέου
   Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα 09:00-17:00, Τρίτη - Κυριακή 09:00-19:00
   Γενική Είσοδος: 10lei - Φοιτητική είσοδος: 2,5lei
  • Παλάτι του Pelles στη Sinaia
   Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: Τετάρτη 11:00-16:15, Πέμπτη - Κυριακή 09:15-16:15
   Γενική Είσοδος: 20lei - Φοιτητική είσοδος: 5lei
   Γενική Είσοδος με δυνατότητα φωτογραφίας: 50lei - Φοιτητική είσοδος : 35lei
  • Κάστρο του Bran ή αλλιώς το Κάστρο του Δράκουλα
   Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα 12:00-16:00, Τρίτη - Κυριακή 09:00-16:00
   Γενική Είσοδος: 35lei - Φοιτητική είσοδος: 20lei
  • Μαύρη Εκκλησία στο Brasov
   Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή 10:00-16:00
   * Είσοδος Ελεύθερη
  Νυχτερινή Ζωή στο Βουκουρέστι
  • Γενική είσοδος στα clubs 50-60 lei
   Τα πιο γνωστά είναι: Player Club, Bamboo Club, Fratteli Club, Gaia Boutique Club, Beat Of Angels (BOA Club), Kristal Glam Club, Studio Martin Club
   Ημέρες και Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή και Σάββατο 23:30 – 07:00
   *Απαιτείται κράτηση στα περισσότερα
  • Bar/pubs στην Παλιά πόλη
  • Bicicleta Bar, Laborator de Cocktailuri, Sky Bar, Dionysos Wine

  Εκκλησία της Σταυρουπόλεως

  Εκκλησία της Σταυρουπόλεως

  Είναι μια μικρή εκκλησία που ξεχωρίζει για την ομορφιά και την απλότητα της. Χτίστηκε το 1724, από τον Έλληνα μοναχό και αρχιμανδρίτη Ιωάννη Στρατονικέα. Η αρχιτεκτονική της είναι επηρεασμένη από οθωμανικά, δυτικά και τοπικά ρουμανικά στοιχεία. Στο εσωτερικό της υπάρχουν ξύλινα και πέτρινα γλυπτά, πίνακες, τοιχογραφίες και μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη με περισσότερα από 8.000 βιβλία.
  Παλάτι του κοινοβουλίου

  Παλάτι του κοινοβουλίου

  Είναι το μεγαλύτερο και πιο ακριβό πολιτικό διοικητικό κτίριο στον κόσμο, ενώ αποτελεί και το βαρύτερο κτίριο στον πλανήτη. Φτιάχτηκε και σχεδόν ολοκληρώθηκε κατά την εποχή της απόλυτης κυριαρχίας του Νικολάι Τσαουσέσκου. Σήμερα στεγάζει το κοινοβούλιο της Ρουμανίας και το Εθνικό Μουσείο της σύγχρονης τέχνης.
  Εθνικό Μουσείο Τέχνης

  Εθνικό Μουσείο Τέχνης

  Βρίσκεται στην Πλατεία Επανάστασης στο κέντρο της πόλης. Τα εκθέματα του περιλαμβάνουν συλλογές από τη μεσαιωνική και μοντέρνα ρουμανική τέχνη και συλλογές της βασιλικής οικογένειας. Το κτίριο υπέστη σοβαρές ζημίες κατά την διάρκεια της επανάστασης το 1989 και άνοιξε τις πύλες του στο κοινό μετά από δέκα χρόνια.
  Αψίδα του Θριάμβου

  Αψίδα του Θριάμβου

  Βρίσκεται στο βόρειο κομμάτι της πόλης και η αρχική της κατασκευή έγινε το 1878 όταν η Ρουμανία κέρδισε την ανεξαρτησία της. Η πρώτη αψίδα ήταν ξύλινη και αντικαταστάθηκε το 1922 μετά το πέρας του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Έχει ύψος 27 μέτρα και σχεδιάστηκε από τον Petre Antonescu.

 • Oι ημερομηνίες των εκδρομών είναι οι εξής:
  • 26-29 Οκτωβρίου ( αναχώρηση τα ξημερώματα της Πέμπτης και επιστροφή τα μεσάνυχτα της Κυριακής )
  Τιμή 4μερης εκδρομής (3 διανυκτερεύσεις) κατ' άτομο ανάλογα με το ξενοδοχείο:
  • 175€ το άτομο με ημιδιατροφή στο κεντρικό ξενοδοχείο Central by Zeus International (4*)

  Σημείωση: Οι παραπάνω τιμές αφορούν τους εκδρομείς που αναχωρούν από Θεσσαλονίκη ενώ η αναχώρηση από το Βόλο, τη Λάρισα, την Κατερίνη ή τις Σέρρες έχει επιβάρυνση 10€ κατ' άτομο στο σύνολο της εκδρομής

  Σημείωση: Σε περίπτωση που ακυρώσετε την εκδρομή μέχρι 7 μέρες πριν την αναχώρηση, τότε σας επιστρέφουμε την προκαταβολή ενώ για ακύρωση τις τελευταίες 7 μέρες χρεώνεστε ακυρωτικά 50€ το άτομο, δηλαδή το ποσό της προκαταβολής το οποίο έχετε ήδη πληρώσει.

  Στην τιμή περιλαμβάνονται:
  • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο από Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη και Σέρρες μετ' επιστροφής
  • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
  • Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας καθ 'όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και επαγγελματικής ευθύνης
  Δεν περιλαμβάνονται:

  Είσοδοι μουσείων, και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

  Για να κρατήσετε θέσεις πρέπει να μας στείλετε τα ονοματεπώνυμά σας, το ξενοδοχείο που θα επιλέξετε και τη διάρκεια της εκδρομής που σας ενδιαφέρει. Στη συνέχεια θα πρέπει να μας καταθέσετε μια προκαταβολή από 50€ το άτομο σε τραπεζικό λογαριασμό του γραφείου (τους οποίους θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας).

  Σημείωση: Σε περίπτωση που ακυρώσετε την εκδρομή μέχρι 7 μέρες πριν την αναχώρηση, τότε σας επιστρέφουμε την προκαταβολή ενώ για ακύρωση τις τελευταίες 7 μέρες χρεώνεστε ακυρωτικά 50€ το άτομο, δηλαδή το ποσό της προκαταβολής το οποίο έχετε ήδη πληρώσει.

 • Μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα:
  2410 555689
  - 231 2318880
  - 210 2841001

  ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος

  Όνομα*
  Εισήγαγε το όνομά σου
  Επίθετο*
  Εισήγαγε το επίθετό σου
  Τηλέφωνο*
  Εισήγαγε το τηλέφωνό σου
  E-mail*
  Εισήγαγε ένα έγκυρο e-mail
  Σχόλια / Παρατηρήσεις
  Εισήγαγε το μήνυμά σου για να μπορέσουμε να σε εξυπηρετήσουμε
  Θέλω να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω:
  Invalid Input
  Λάθος εισαγωγή!