Κλήση
Χάρτης
2410 555689 - 2310 260986 - 210 2841001
6949 248499 - 6971 505677
 
cityBreak

To L.A. travel σας ετοιμάζει ταξιδιωτικές αποδράσεις σε Ευρωπαϊκές πόλεις για όλο το χειμώνα σε πολύ οικονομικές τιμές. Τα city breaks θα ανακοινώνονται κάθε εβδομάδα από την ιστοσελίδα μας και οι συγκεκριμένες προσφορές θα ισχύουν μόνο εφόσον γίνει άμεσα κράτηση και πληρωμή εντός 24 ωρών από τη στιγμή της κράτησης.

Η διαδικασία της κράτησης είναι πολύ απλή καθώς χρειάζεται να επιλέξετε το city break που σας ενδιαφέρει, να συμπληρώσετε αναλυτικά τα στοιχεία ταυτότητας και για τους 2 ταξιδιώτες και στη συνέχεια θα λάβετε επιβεβαίωση κράτησης στο e-mail σας ενώ η πληρωμή θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών είτε με τραπεζική κατάθεση, είτε με e-banking είτε με πληρωμή σε 1 από τα γραφεία μας σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη.

Σημείωση: Οι προσφορές στα city breaks είναι κοστολογημένες για ταξίδια 2 ατόμων ενώ εάν θέλετε να ταξιδέψετε μόνη,-ος σας ή με μεγαλύτερη παρέα θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας για να σας δώσουμε την αντίστοιχη προσφορά. Επίσης, εάν θέλετε μπορείτε να επεκτείνετε τη διάρκεια της διαμονής σας στην Ευρωπαϊκή πόλη πληρώνοντας την αντίστοιχη επιβάρυνση, κατόπιν φυσικά συνεννόησης με το γραφείο μας.

Κάντε κλικ και δείτε αναλυτικά τη διαδικασία κράτησης

1ο βήμα: Συμπληρώνετε με ακρίβεια τα στοιχεία των ταυτοτήτων σας στη φόρμα που θα βρείτε στο city break της επιλογής σας (είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία σωστά)

2ο βήμα: Μετά την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητες από το συνεργάτη μας, θα πρέπει να εξοφλήσετε εντός 24 ωρών το συνολικό κόστος του city break είτε με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς είτε με μετρητά ή με κάρτα σε ένα από τα γραφεία μας σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη (εφόσον η κατάθεση γίνει τραπεζικά, πρέπει να μας στείλετε άμεσα το καταθετήριο με e-mail ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά)

3ο βήμα: Το γραφείο προχωράει στην έκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων και του voucher του ξενοδοχείου και σας τα στέλνει σε ηλεκτρονική μορφή στο e-mail σας για να τα εκτυπώσετε. (εάν το on line check in στις πτήσεις ανοίγει αργότερα, τότε αρχικά θα λάβετε την επιβεβαίωση της κράτησης με τον αντίστοιχο αριθμό κράτησης ενώ τις τελικές κάρτες επιβίβασης θα τις λάβετε μόλις ανοίξει το ηλεκτρονικό check in το οποίο συνήθως γίνεται από 2 έως 4 μέρες νωρίτερα)

4ο βήμα: Παραλαμβάνεται ηλεκτρονική απόδειξη για την πληρωμή σας στο e-mail ή στο γραφείο που κάνατε την πληρωμή

5ο βήμα: Σας στέλνουμε πληροφορίες για τον προορισμό που επιλέξατε και είμαστε στη διάθεσή σας για να προσθέσουμε οποιαδήποτε έξτρα υπηρεσία μας ζητήσετε ( μεταφορές, έξτρα αποσκευές, ξεναγήσεις, εισιτήρια μουσείων ή αγώνων κ.ά. )

6ο βήμα: Λίγες μέρες πριν το ταξίδι σας επικοινωνούμε μαζί σας για τη διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών όπως οι κάρτες επιβίβασης και ετοιμάζετε βαλίτσες...