Κλήση
Χάρτης
2410 555689 - 2310 260986 - 210 2841001
6949 248499 - 6971 505677
 

Φύγαμε για Λονδίνο!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα βρούμε για σένα το πιο οικονομικό πακέτο!

Από
Επέλεξε ημερομηνία αναχώρησης
Εώς
Επέλεξε ημερομηνία επιστροφής
Ευελιξία ταξιδιού
Invalid Input
Αριθμών ατόμων
Εισήγαγε τον αριθμό των ατόμων
Παιδιά (κάτω των 12 ετών)
Invalid Input
Ηλικίες παιδιών
Αεροδρόμιο αναχώρησης
Invalid Input
Σκοπός ταξιδιού
Invalid Input
Συνολικό budget κατ’ άτομο
Invalid Input
Κατηγορία ξενοδοχείου


Επέλεξε κατηγορία ξενοδοχείου
Τοποθεσία ξενοδοχείου


Επέλεξε τοποθεσία ξενοδοχείου
Έξτρα υπηρεσίες
Invalid Input
Έξτρα παρατηρήσεις
Invalid Input
Όνομα
Εισήγαγε το όνομά σου
Πόλη διαμονής
Εισήγαγε την πόλη σου
Τηλέφωνο
Εισήγαγε το τηλέφωνό σου
E-mail
Εισήγαγε το email σου
Πατώντας αποστολή αναλαμβάνουμε να βρούμε για σένα το πιο οικονομικό πακέτο για τον προορισμό που έχεις επιλέξει και να επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο δυνατό για να σου παρουσιάσουμε την προσφορά μας, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση από την πλευρά σου. Ζητούμε την κατανόησή σου για τυχόν καθυστέρηση σε περιόδους αιχμής. Όλα τα στοιχεία που μοιράζεσαι μαζί μας μέσω της φόρμας είναι εμπιστευτικά.

 

Λονδίνο, η παγκόσμια πόλη!

Διάβασε πληροφορίες και ενημερώσου για τα σημαντικότερα σημεία που πρέπει να επισκεφθείς!

H Πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου και κατοικείται περίπου από 7,421,888 κατοίκους. Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά, χρηματοοικονομικά και πολιτιστικά κέντρα της Ευρώπης. Διαθέτει πλήθος μουσείων, γκαλερί, πινακοθηκών, μεγάρων μουσικής και χαρακτηρίζεται για την πολυπολιτισμικότητά του.

Δεν γίνεται να μην ενθουσιαστείτε με τα αξιοθέατα του Λονδίνου. Δείτε το Λονδίνο από ψηλά στο London’s Eye, συνάντηστε μια διασημότητα στο Madame Tussauds, περιεργαστείτε μερικούς από τους πολυτιμότερους θησαυρούς του κόσμου στο Βρετανικό Μουσείο, ή έλατε πρόσωπο με πρόσωπο με δεινοσαύρους στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Το Big Ben και το Παλάτι του Westminster

Το Big Ben και το Παλάτι του Westminster

Επίσημα λέγεται Elizabeth Tower (ο Πύργος της Ελισάβετ), "Big Ben" είναι το προσωνύμιο της μεγαλής καμπάνας του ρολογιού στο Παλάτι. Ολοκληρώθηκε το 1858 και στον Πύργο του βρίσκεται το μεγαλύτερο ρολόι τέτοιου είδους στον κόσμο ενώ πρόκειται για τον 3ο ψηλότερο πύργο ρολογιού παγκοσμίως.
Η Γέφυρα του Πύργου και ο Πύργος του Λονδίνου

Η Γέφυρα του Πύργου και ο Πύργος του Λονδίνου

Χτισμένη μεταξύ 1886-1894, το σύμβολο του Λονδίνου είναι ένας συνδυασμός κινητής γέφυρας και κρεμαστής γέφυρας πάνω από τον Τάμεση. Είναι κοντά στον Πύργο του Λονδίνου από πού και πήρε το ονομά της. Ο Πύργος του Λονδίνου είναι ένα ιστορικό κάστρο στην βόρεια όχθη του Τάμεση.
Η Πλατεία Τραφάλγκαρ

Η Πλατεία Τραφάλγκαρ

Αφιερωμένη στην νίκη του Λόρδου Νέλσον εναντίον του ναυτικού του Ναπολέοντα στην μάχη τουΤραφάλγκαρ το 1805. Το κύριο μνημείο στην πλατεία είναι μια μονή ψηλή στήλη όπου στην κορυφή της η φιγούρα του Νέλσον κοιτά από ψηλά την πόλη. Το μνημείο περιβάλλεται από 4 τεράστια λιοντάρια και μια σειρά από συντριβάνια.
London Eye

London Eye

Γνωστό επίσης και ο "τροχός της χιλιετίας" είναι μια τεράστια ρόδα του λούρνα παρκ στην νότια όχθη του Τάμεση. Είναι η ψηλότερη ρόδο στην Ευρώπη και η τρίτη ψηλότερη παγκοσμίως με 135 μέτρα ύψος και 120 μέτρα διάμετρο. Την επισκέπτονται περισσότεροι από 3.5 εκατομμύρια άνθρωποι ετησίως.
Βρετανικό Μουσείο

Βρετανικό Μουσείο

Είναι το μουσείο που εκθέτει τα Μάρμαρα του Παρθενώνα. Και πέρα από τις απόψεις σας για τη βρετανική ιμπεριαλιστική πολιτική, το εύρος του πλούτου του Βρετανικού Μουσείου μαγεύει: Οι συλλογές του, οι οποίες αριθμούν περισσότερα από επτά εκατομμύρια αντικείμενα, είναι από τις μεγαλύτερες και πιο περιεκτικές στον κόσμο.