Κλήση
Χάρτης
2410 555689 - 2310 260986 - 210 2841001
6949 248499 - 6971 505677
 

Φύγαμε για Βερολίνο!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα βρούμε για σένα το πιο οικονομικό πακέτο!

Από
Επέλεξε ημερομηνία αναχώρησης
Εώς
Επέλεξε ημερομηνία επιστροφής
Ευελιξία ταξιδιού
Invalid Input
Αριθμών ατόμων
Εισήγαγε τον αριθμό των ατόμων
Παιδιά (κάτω των 12 ετών)
Invalid Input
Ηλικίες παιδιών
Αεροδρόμιο αναχώρησης
Invalid Input
Σκοπός ταξιδιού
Invalid Input
Συνολικό budget κατ’ άτομο
Invalid Input
Κατηγορία ξενοδοχείου


Επέλεξε κατηγορία ξενοδοχείου
Τοποθεσία ξενοδοχείου


Επέλεξε τοποθεσία ξενοδοχείου
Έξτρα υπηρεσίες
Invalid Input
Έξτρα παρατηρήσεις
Invalid Input
Όνομα
Εισήγαγε το όνομά σου
Πόλη διαμονής
Εισήγαγε την πόλη σου
Τηλέφωνο
Εισήγαγε το τηλέφωνό σου
E-mail
Εισήγαγε το email σου
Πατώντας αποστολή αναλαμβάνουμε να βρούμε για σένα το πιο οικονομικό πακέτο για τον προορισμό που έχεις επιλέξει και να επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο δυνατό για να σου παρουσιάσουμε την προσφορά μας, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση από την πλευρά σου. Ζητούμε την κατανόησή σου για τυχόν καθυστέρηση σε περιόδους αιχμής. Όλα τα στοιχεία που μοιράζεσαι μαζί μας μέσω της φόρμας είναι εμπιστευτικά.

Βερολίνο, το σύμβολο του Ψυχρού Πολέμου.

Διάβασε πληροφορίες και ενημερώσου για τα σημαντικότερα σημεία που πρέπει να επισκεφθείς!

Η πόλη σφραγίζεται από τις αντιθέσεις που δημιουργούν τα ιστορικά κτίρια και η μοντέρνα αρχιτεκτονική, η παράδοση και το μοντέρνο. Η ιστορία ενός ολόκληρου έθνους αποτυπώνεται στα βερολινέζικα αξιοθέατα, από την Πύλη του Βρανδεμβούργουμέχρι την Καγκελαρία. Στη γερμανική πρωτεύουσα βρίσκονται, επίσης, όλα τα μεγάλα κυβερνητικά κτίρια, μεταξύ των οποίων και το ιστορικό Reichstag που είναι η έδρα του γερμανικού κοινοβουλίου.

Θα εκπλαγείτε απο την τεράστια έκταση καταπράσινων πάρκων, τα νερά των ποταμών Σπρέε και Χάβελ και το πόσο αρμονικά δένουν με το σύγχρονο αστικό τοπίο, με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται σήμερα το Βερολίνο ανάμεσα στις δημοφιλέστερες ευρωπαϊκές πόλεις.

Πύλη του Βραδεμβούργου

Πύλη του Βραδεμβούργου

Η Πύλη του Βραδεμβούργου (Brandenburger Tor) βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ Ανατολικού και Δυτικού Βερολίνου και αποτελεί ένα από τα σύμβολα της επανένωσης της Γερμανίας αλλά και το πιο αναγνωρίσιμο σημείο του Βερολίνου
Μουσείο της Περγάμου

Μουσείο της Περγάμου

Το μουσείο της Περγάμου χτίστηκε από το 1912 έως το 1930 σε σχέδια του 'Αλφρεντ Μέσελ και του Λούντβιχ Χόφμαν. Στεγάζει μία από τις διασημότερες συλλογές αρχαιοτήτων στην Ευρώπη και χρωστά το όνομά του στον περίφημο Βωμό της Περγάμου, ο οποίος δεσπόζει στην κεντρική αίθουσα
Ράιχσταγκ

Ράιχσταγκ

Το Ράιχσταγκ είναι το κτήριο που στεγάζει το Γερμανικό ομοσπονδιακό κοινοβούλιο (γερμ. Bundestag) στο Βερολίνο. Το κτήριο έχει πλούσια ιστορία, παράλληλη με την άνοδο της Γερμανίας στην ευρωπαϊκή σκηνή, τις κρίσιμες στιγμές της νεότερης γερμανικής ιστορίας και την ανάπτυξη του κοινοβουλευτισμού.
Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Στεγάζεται σε ένα πρώην σιδηροδρομικό σταθμό από το 1874, και είναι αφιερωμένο στη σύγχρονη τέχνη από το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα και μετά. Έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, γραφιστικής, φωτογραφίας, βίντεο, και installation από διεθνής καλλιτέχνες όπως ο Andy Warhol, Cy Twombly, Robert Rauschenberg, Roy Lichtenstein, Joseph Beuys, Jeff Koons και Pipilotti Rist βρίσκονται στην έκθεση.
Εβραϊκό Μουσείο

Εβραϊκό Μουσείο

Το Εβραϊκό Μουσείο του Βερολίνου καταγράφει την Εβραϊκή ιστορία και τον πολιτισμό στη Γερμανία από τον Μεσαίωνα μέχρι τις μέρες μας. Η έκθεση είναι εκτεταμένη και υπέροχη, αλλά είναι ως επί το πλείστον το κτίριο, σχεδιασμένο από τον Daniel Libeskind, που μονίμως εντυπωσιάζει τον επισκέπτη