4μερη εκδρομή στο Βελιγράδι με 170€ ! 22-25 Νοεμβρίου...

 

Το L.A. travel διοργανώνει μια μοναδική 4μερη εκδρομή στο Βελιγράδι για 22-25 Νοεμβρίου ΜΟΝΟ με 170€ ! Το Βελιγράδι στην Σερβία έχει έντονους νυχτερινούς ρυθμούς. Θα σας μαγέψει η αρχιτεκτονική με βυζαντινά, οθωμανικά, νεοκλασικά και ρομαντικά κτίρια. Πολυδιάστατη πολιτιστική ζωή από μουσεία, θέατρα, όπερες και πάρτυ στα περίφημα πλοιάρια που λειτουργούν ως νυχτερινά κέντρα.

 

 

Αναχώρηση στις 22/11 στις 18.30 από το Νιαβή στη Λάρισα

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής :

1η ημέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ( 760 χλμ.)
Αναχώρηση από τη Λάρισα στις 18.30 και με ενδιάμεση στάση στην Κατερίνη οδεύουμε για σύνορα Ευζώνων. Περνώντας περιφερειακά από τα Σκόπια, φτάνουμε στα σύνορα της Σερβίας. Διέλευση των συνόρων και εισερχόμαστε στην Παλαιά Σερβία. Άφιξη στην πρωτεύουσα, το Βελιγράδι.

2η ημέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΕΩΣ
Άφιξη το πρωί και ξεκινάμε την περιήγηση στην όμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας. Θα ξεκινήσουμε από το φρούριο Καλεμέγκνταν χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα, τον Πύργο Nebosja, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φερραίου και θα συνεχίσουμε με τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή. Θα δούμε την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το περίφημο αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, τον Άγιο Σάββα τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων, το Μνημειακό κέντρο του Τίτο αφιερωμένο στο μεγάλο ηγέτη, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα, με καταστήματα για φθηνές αλλά και ποιοτικές αγορές Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακό σέρβικο εστιατόριο με φολκλορικό πρόγραμμα και τοπική κουζίνα. Eπιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα: ΝΟΒΙΣΑΝΤ (80+80 χλμ)
Πρόγευμα και αναχωρούμε για την πόλη του Νόβισαντ, πρωτεύουσα της Βοιβοντίνα. Άφιξη και περιήγηση πόλης. Θα δούμε το κάστρο Petrovaradin, με ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη, την πλατεία Slobodan, τον καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο Βελιγράδι. Το βράδυ σας προτείνουμε έξοδο στην μποέμ περιοχή του Βελιγραδίου Skadarljia, μία από τις ομορφότερες περιοχές της πόλης, όπου η νυχτερινή ζωή διαρκεί μέχρι τις πρωινές ώρες (τσιγγάνικα βιολιά, παραδοσιακά Σέρβικα τραγούδια, bars, clubs).

4η ημέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ —ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ( 760 χλμ.)
Πρόγευμα, ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για την ιστορική πόλη Νις, όπου γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος. Σύντομη περιήγηση στην πόλη και μετάβαση στα σύνορα Σερβίας-Σκοπίων. Με τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν για καφέ και ξεκούραση φτάνουμε στην πόλη μας αργά το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο: 170€
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 50 €
ΠΑΙΔΙΑ: από 4-12 ετών 10% έκπτωση στο δίκλινο των γονέων τους με πρόσθετη κλίνη
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: Διαβατήριο καινούριο ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
1. Μεταφορά με υπερυψωμένο πολυτελή λεωφορείο.
2. Τη διαμονή σε ξενοδοχείο 4**** .
3. Πρωινό και βραδινό.
4. Ξεναγήσεις του προγράμματος.
5. Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου.
6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Σημαντική σημείωση:Ο αρχηγός /συνοδός δύναται εφόσον οι συνθήκες του ταξιδιού το επιβάλουν να τροποποιήσει το πρόγραμμα επισκέψεων & περιηγήσεων προς όφελος των ταξιδιωτών.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στα 2410555689 ή στο 6980702456 ( whats up )

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Ημερομηνία: 22-25 Νοεμβρίου 2013
  • Προορισμός: Βελιγράδι
  • Ώρα και τόπος αναχώρησης: 18.30, Λάρισα
  • Ώρα επιστροφής: 23.00, Λάρισα
  • Τιμή: Με 170€ !

Σκιάθος 2015

skiathos banner